Dé slimme keuze in ooglaseren!

Ik heb een leesbril, kan dit met de eYellow ooglaserbehandeling verholpen worden?

De eYellow behandeling is alleen geschikt voor minsterktes van -0.50 tot -6.00 (al dan niet met cilinder van maximaal -2.00). Toch is ook voor jou wellicht refractiechirurgie mogelijk! Eyescan heeft diverse mogelijkheden om je van je leesbril af te helpen. Wij adviseren je graag, neem dus zeker contact met ons op.

Welke ooglaserbehandeling is voor mij het meest geschikt?

eYellow biedt zowel LASIK- als LASEK-behandelingen. Of je ogen geschikt zijn en welke methode het best bij jou en je levensstijl past, is afhankelijk van o.a. je huidige sterkte, de kwaliteit van je traanfilm en de dikte van je hoornvlies. Dit onderzoeken we allemaal tijdens een vooronderzoek, waarna we de opties met je bespreken.

Ben ik geschikt voor een eYellow ooglaserbehandeling?

Met onze tool kun je snel zien of je voldoet aan onze belangrijkste criteria voor het laseren van je ogen. Om zeker te weten of je geschikt bent, raden we je aan een afspraak te maken voor een vooronderzoek.  

Plan een vooronderzoek bij jou in de buurt

Hoe kan ik de sterkte en/of cilinder van mijn ogen bepalen?

Het bepalen van de sterkte en/of cilinder van je ogen is iets wat je helaas niet zelf kunt doen. Als je al een oogmeting hebt gedaan, kun je wellicht je opticien om de gegevens vragen. Zijn je gegevens nog niet bekend en wil je wel weten of je met jouw sterkte en/of cilinder in aanmerking komt voor ooglaseren, maak dan een afspraak voor een vooronderzoek ooglaseren.

Wij zijn altijd bereikbaar

Je vraag persoonlijk beantwoord?

 

Lees meer over ooglaseren of Plan een vooronderzoek

Plan een gratis vooronderzoek in

Kies hieronder waar en wanneer

Naar dealerlocatorVooronderzoek bij jou in de buurt

Gratis vooronderzoek in de kliniek - Kon. Wilhelminalaan 5, 3527 LA Utrecht

Voer hieronder jouw gegevens in

Geachte bezoeker,

Bedankt voor uw interesse in de eYellow ooglaserbehandeling van Eyescan. In verband met het optimaliseren van de eYellow ooglaserbehandeling zijn vanaf heden de prijzen gewijzigd. De eYellow behandeling is geïntegreerd in de Eyescan kliniek en wordt tegenwoordig op de zeer geavanceerde laser van Eyescan uitgevoerd. Hierdoor verandert de instapprijs van een ooglaserbehandeling naar € 790,- per oog.
 
Voor alle prijzen en het maken van een afspraak kunt u kijken op www.eyescan.nl.
 
Mocht u (andere) vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 088 - 1111 999.

Eyescan behandelingen & prijzen Afspraak maken