Dé slimme keuze in ooglaseren!

Wat gebeurt er als zich ondanks alle voorzorgsmaatregelen toch een complicatie voordoet?

Complicaties zijn zo zeldzaam dat je je hier eigenlijk geen zorgen over hoeft te maken. In het zeer kleine geval dat zich een complicatie voordoet, is deze in de meeste gevallen uitstekend te verhelpen met medicijnen of aanvullende behandeling.

Wat mag ik wel en niet na het laseren van mijn ogen?

In de eerste week van de behandeling mag je niet zwemmen, in een jacuzzi gaan of een heet bad nemen. Douchen en baden kan wel, maar bij het douchen kun je beter je ogen gesloten houden. Vermijd de eerste dagen dat er water of shampoo in de ogen komt. Vanaf één week na de behandeling kun je weer oogmake-up dragen. Sporten mag, maar in bepaalde gevallen zullen we je aanraden een beschermende bril te dragen. Als je een LASIK®-behandeling hebt gehad en een vechtsport beoefent, adviseren we je gedurende een jaar een beschermbril te dragen als je de ring in gaat.

Herstel ooglaseren: wanneer is het resultaat bereikt?

Hoe snel je ogen herstellen en wanneer het definitieve resultaat is bereikt, hangt van een aantal dingen af. Het genezingsproces duurt bij een hogere sterkte bijvoorbeeld wat langer. Ook de methode is van invloed.

Bij LASIK® kan het herstel heel snel gaan, soms al na 12 uur. Over het algemeen kan iedereen na een dag weer normaal functioneren, na één of twee dagen kun je meestal weer gewoon aan het werk. Je zicht kan de eerste tijd wat schommelen doordat het oog zich herstelt, maar dit verschilt per persoon en je kunt wel gewoon functioneren.

Bij LASEK® duurt het herstel iets langer. De meeste mensen kunnen na vier dagen weer aan het werk. Het duurt vaak ook iets langer voor het zicht helemaal stabiel is, maar gedurende deze tijd kun je wel gewoon functioneren.

In een enkel geval wordt het gewenste resultaat niet helemaal behaald. Wij kijken dan samen met jou of we een herbehandeling kunnen uitvoeren om je alsnog het zicht te geven waarop je had gehoopt.

Wij zijn altijd bereikbaar

Je vraag persoonlijk beantwoord?

 

Lees meer over ooglaseren of Plan een vooronderzoek

Plan een gratis vooronderzoek in

Kies hieronder waar en wanneer

Naar dealerlocatorVooronderzoek bij jou in de buurt

Gratis vooronderzoek in de kliniek - Kon. Wilhelminalaan 5, 3527 LA Utrecht

Voer hieronder jouw gegevens in

Geachte bezoeker,

Bedankt voor uw interesse in de eYellow ooglaserbehandeling van Eyescan. In verband met het optimaliseren van de eYellow ooglaserbehandeling zijn vanaf heden de prijzen gewijzigd. De eYellow behandeling is geïntegreerd in de Eyescan kliniek en wordt tegenwoordig op de zeer geavanceerde laser van Eyescan uitgevoerd. Hierdoor verandert de instapprijs van een ooglaserbehandeling naar € 790,- per oog.
 
Voor alle prijzen en het maken van een afspraak kunt u kijken op www.eyescan.nl.
 
Mocht u (andere) vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 088 - 1111 999.

Eyescan behandelingen & prijzen Afspraak maken