Dé slimme keuze in ooglaseren!

Hoe kan het dat ooglaseren met de eYellow behandeling zó voordelig is?

Door het slim aan te pakken! We zorgen voor optimale veiligheid door te werken met ervaren refractiechirurgen en hoogwaardige apparatuur, maar delen jouw en onze tijd efficiënt in en behandelen alleen de meest voorkomende sterktes. Zo zijn we in staat de beste resultaten te bieden voor bijzonder schappelijke prijzen.

Is een ooglaserbehandeling voordeliger dan een bril of lenzen?

Ja, uiteindelijk wel. Als je uitgaat van een gemiddelde prijs van €1.500,- voor het laseren van beide ogen, dan kun je voor dit bedrag 4 tot 6 jaar contactlenzen dragen (€330,- per jaar) en 12 jaar een bril (eens per 4 jaar een bril van €580,-). Na deze periode ben je met een ooglaserbehandeling dus goedkoper uit. Je betaalt het bedrag natuurlijk wel in één keer, maar je bent ook in één keer van je bril of lenzen af.

Wat kost een eYellow ooglaserbehandeling?

Met eYellow weet je altijd van tevoren de prijs van de ooglaserbehandeling die wij je aanraden. Wil je alvast een idee krijgen van de kosten van ooglaseren voor jou, vul dan onze prijzentool in of plan een vooronderzoek!

Waarom moet ik een vooronderzoek eerst zelf betalen?

Laten we voorop stellen dat een vooronderzoek altijd gratis is als je kiest voor een eYellow ooglaserbehandeling, ook als je het vooronderzoek ooglaseren uit laat voeren bij een Eyescan onderzoekcentrum in je eigen buurt. We vragen je alleen het bedrag van 30 euro voor te schieten. Zo krijgt de optometrist die het vooronderzoek uitvoert ook de vergoeding waar hij of zij recht op heeft als je niet voor ons zou kiezen. Zodra je naar de kliniek komt, brengen we het bedrag in mindering op de kosten van je behandeling.

Na het vooronderzoek volgt (als je besloten hebt om je ogen te laten laseren) een aanvullend onderzoek. Dit kost € 105,- euro en ook dit bedrag krijg je terug als je je ogen bij Eyescan laat laseren.

Wij zijn altijd bereikbaar

Je vraag persoonlijk beantwoord?

 

Lees meer over ooglaseren of Plan een vooronderzoek

Plan een gratis vooronderzoek in

Kies hieronder waar en wanneer

Naar dealerlocatorVooronderzoek bij jou in de buurt

Gratis vooronderzoek in de kliniek - Kon. Wilhelminalaan 5, 3527 LA Utrecht

Voer hieronder jouw gegevens in

Geachte bezoeker,

Bedankt voor uw interesse in de eYellow ooglaserbehandeling van Eyescan. In verband met het optimaliseren van de eYellow ooglaserbehandeling zijn vanaf heden de prijzen gewijzigd. De eYellow behandeling is geïntegreerd in de Eyescan kliniek en wordt tegenwoordig op de zeer geavanceerde laser van Eyescan uitgevoerd. Hierdoor verandert de instapprijs van een ooglaserbehandeling naar € 790,- per oog.
 
Voor alle prijzen en het maken van een afspraak kunt u kijken op www.eyescan.nl.
 
Mocht u (andere) vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 088 - 1111 999.

Eyescan behandelingen & prijzen Afspraak maken