Dé slimme keuze in ooglaseren!

Wat houdt het in dat eYellow een product van Eyescan is?

eYellow is een van de refractiebehandelingen die Eyescan aanbiedt. Dat betekent dat we bij de eYellow ooglaserbehandeling gebruikmaken van de ervaren Eyescan oogartsen en geavanceerde apparatuur van Eyescan. De eYellow behandeling is echter specifiek gericht op veelvoorkomende behandelingen, waardoor we topniveau kunnen aanbieden voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Moet ik lang wachten voor mijn ogen gelaserd worden?

Door efficiënt met jouw en onze tijd om te gaan kunnen je ogen bij ons in principe zonder wachttijden gelaserd worden. Ideaal als je snel én goed geholpen wilt worden.

Let wel op: de wachttijd is ook afhankelijk van of en wat voor contactlenzen je draagt. Harde contactlenzen dien je gemiddeld drie maanden voor de behandeling uit te laten. Zachte lenzen twee weken.

Hoe kan het dat ooglaseren met de eYellow behandeling zó voordelig is?

Door het slim aan te pakken! We zorgen voor optimale veiligheid door te werken met ervaren refractiechirurgen en hoogwaardige apparatuur, maar delen jouw en onze tijd efficiënt in en behandelen alleen de meest voorkomende sterktes. Zo zijn we in staat de beste resultaten te bieden voor bijzonder schappelijke prijzen.

Wij zijn altijd bereikbaar

Je vraag persoonlijk beantwoord?

 

Lees meer over ooglaseren of Plan een vooronderzoek

Plan een gratis vooronderzoek in

Kies hieronder waar en wanneer

Naar dealerlocatorVooronderzoek bij jou in de buurt

Gratis vooronderzoek in de kliniek - Kon. Wilhelminalaan 5, 3527 LA Utrecht

Voer hieronder jouw gegevens in

Geachte bezoeker,

Bedankt voor uw interesse in de eYellow ooglaserbehandeling van Eyescan. In verband met het optimaliseren van de eYellow ooglaserbehandeling zijn vanaf heden de prijzen gewijzigd. De eYellow behandeling is geïntegreerd in de Eyescan kliniek en wordt tegenwoordig op de zeer geavanceerde laser van Eyescan uitgevoerd. Hierdoor verandert de instapprijs van een ooglaserbehandeling naar € 790,- per oog.
 
Voor alle prijzen en het maken van een afspraak kunt u kijken op www.eyescan.nl.
 
Mocht u (andere) vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 088 - 1111 999.

Eyescan behandelingen & prijzen Afspraak maken