Dé slimme keuze in ooglaseren!
content-image-5

De ooglaserbehandeling van nu

Altijd de slimme keuze om je ogen te laseren

Wat kost ooglaseren? Deze vraag is belangrijk, maar tegelijkertijd wil je natuurlijk het beste voor je ogen. eYellow biedt zowel een scherpe prijs als kwaliteit en veiligheid. The best of both worlds! Dit is mogelijk door onze slimme aanpak. We delen jouw én onze tijd efficiënt in: je plant zelf online je afspraken en wij zorgen er vervolgens voor dat alles van vooronderzoek tot nacontrole soepel en zorgvuldig verloopt. Geen wachtrijen, wel keer op keer de beste resultaten voor een goede prijs. 

1

Het vooronderzoek ooglaseren

Weten waar je aan toe bent

Een vooronderzoek ooglaseren om te zien of jouw ogen geschikt zijn voor een ooglaserbehandeling? Dat kan vaak gewoon op een locatie bij jou in de buurt. Je krijgt tijdens zo’n onderzoek te horen of je ogen geschikt zijn en welke methode het best bij je past. We nemen ruimschoots de tijd om al je vragen te beantwoorden en raden je alleen een behandeling aan als we ervan overtuigd zijn dat deze het gewenste resultaat heeft. Wij schetsen vrijblijvend een eerlijk en realistisch beeld, zodat je precies weet waar je aan toe bent. 

2

De eYellow behandeling

Ooglaseren met de beste techniek

LASIK® of LASEK®? Tijdens het vooronderzoek hebben we je verteld wat de verschillen zijn en zoeken we uit welke methode het meest geschikt is voor jouw ogen. Onze ervaren specialisten voeren deze behandeling vervolgens op kundige wijze uit. Bij de meeste behandelingen kunnen we twee ogen op één dag behandelen. Je bent ongeveer anderhalf uur in de kliniek, maar de behandeling zelf duurt ongeveer 5 minuten per oog en is dus achter de rug voor je het weet. 

3

Onze nazorg

Voorspoedig herstel na de ooglaserbehandeling

Ons motto is niet voor niets: ‘Jij blij, wij blij’: ook na de behandeling houden we je ogen goed in de gaten voor het beste resultaat. Ons doel is dat jij na de behandeling weer net zo scherp ziet als je deed met bril of lenzen, maar dan zónder deze hulpmiddelen. Het bereiken van het definitieve resultaat duurt meestal niet lang en hangt af van o.a. de behandelmethode, je levensstijl en hoe snel je geneest. 

Wij zijn altijd bereikbaar

Je vraag persoonlijk beantwoord?

Lees meer over ooglaseren of Plan een vooronderzoek

Plan een gratis vooronderzoek in

Kies hieronder waar en wanneer

Naar dealerlocatorVooronderzoek bij jou in de buurt

Gratis vooronderzoek in de kliniek - Kon. Wilhelminalaan 5, 3527 LA Utrecht

Voer hieronder jouw gegevens in

Geachte bezoeker,

Bedankt voor uw interesse in de eYellow ooglaserbehandeling van Eyescan. In verband met het optimaliseren van de eYellow ooglaserbehandeling zijn vanaf heden de prijzen gewijzigd. De eYellow behandeling is geïntegreerd in de Eyescan kliniek en wordt tegenwoordig op de zeer geavanceerde laser van Eyescan uitgevoerd. Hierdoor verandert de instapprijs van een ooglaserbehandeling naar € 790,- per oog.
 
Voor alle prijzen en het maken van een afspraak kunt u kijken op www.eyescan.nl.
 
Mocht u (andere) vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 088 - 1111 999.

Eyescan behandelingen & prijzen Afspraak maken