Reyer Lafeber Eyecare & Eyefashion - Opticlaer Opticiens is officieel eYellow vooronderzoekcentrum te Amersfoort

Dé slimme keuze in ooglaseren!
reyeropticlaer1

Meegaan met de tijd

De vele mogelijkheden van ooglaseren

Reyer Lafeber Eyecare & Eyefashion is koploper op het gebied van innovatie. Om het beste voor ogen te kunnen blijven bieden, moet je meegaan met de tijd. Ooglaseren is één van die innovaties! Tegenwoordig worden de methodes steeds nauwkeuriger en is het voor meer mensen mogelijk om door ooglaseren zonder hun bril en/of contactlenzen scherp te kunnen zien. Eyescan maakt deze techniek door de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding van de eYellow ooglaserbehandeling bereikbaar voor een nog groter publiek. Wil je weten of het voor jou ook tot de mogelijkheden behoort om je ogen te laseren? Wij voorzien je graag van alle informatie die je nodig hebt om te beslissen of het iets voor je is.

Meer informatie

reyeropticlaer2
logoreyer.170x110x1-1

Prachtige brillen in ruim opgezette winkel

Het best denkbare kijkplezier

Sta je er weleens bij stil hoe belangrijk goed zicht is? Elke dag komen er via je ogen ontelbaar veel indrukken binnen. Reyer Lafeber Eyecare & Eyefashion doet er dan ook alles aan om je het beste te bieden voor je ogen. Met een team van gediplomeerde, ervaren en deskundige opticiens bewaken we de gezondheid van je ogen en investeren we in de beste technologie en producten om je het best denkbare kijkplezier te bezorgen.

De Opticlaer vestiging van Reyer Lafeber Eyecare & Eyefashion is te vinden in winkelcentrum Emiclaer in Amersfoort. De winkel is ruim en modern ingericht, waardoor je in alle rust onze mooie collectie kunt bekijken. Moeite met kiezen? Onze gastvrije en hoogopgeleide medewerkers staan voor je klaar.

Plan een vooronderzoek

Wij zijn altijd bereikbaar
Je vraag persoonlijk beantwoord?

  • Bel ons centrale telefoonnummer: 088 1111 935

Reyer Lafeber Eyecare & Eyefashion - Opticlaer Opticiens

We nemen binnen twee werkdagen contact met u op

Geachte bezoeker,

Bedankt voor uw interesse in de eYellow ooglaserbehandeling van Eyescan. In verband met het optimaliseren van de eYellow ooglaserbehandeling zijn vanaf heden de prijzen gewijzigd. De eYellow behandeling is geïntegreerd in de Eyescan kliniek en wordt tegenwoordig op de zeer geavanceerde laser van Eyescan uitgevoerd. Hierdoor verandert de instapprijs van een ooglaserbehandeling naar € 790,- per oog.
 
Voor alle prijzen en het maken van een afspraak kunt u kijken op www.eyescan.nl.
 
Mocht u (andere) vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 088 - 1111 999.

Eyescan behandelingen & prijzen Afspraak maken