Groenhof Optiek is officieel eYellow vooronderzoekcentrum te Amstelveen

Dé slimme keuze in ooglaseren!
afb1

Begeleiding bij

het gehele traject rondom ooglaseren

Groenhof Optiek in Amstelveen adviseert en begeleidt jou bij het gehele traject rondom een ooglaserbehandeling. Van de vooronderzoeken tot de nacontroles. Elke vraag die je hebt, kunnen wij voor je beantwoorden. Want ooglaseren doe je niet zomaar. Stap eens binnen en laat ons bekijken of jouw ogen geschikt zijn voor een ooglaserbehandeling.

Meer informatie

afb2
logo3

Moderne optiekzaak in winkelcentrum

Alles voor oogmode en oogzorg

Ben je toch in Winkelcentrum Groenhof in Amstelveen? Stap ook eens binnen bij Groenhof Optiek! In onze moderne en ruim opgezette optiekzaak vind je alles op het gebied van oogmode en oogzorg. Voor brillen, zonnebrillen, contactlenzen en een oogmeting of onderzoek door een van onze deskundige opticiens of optometristen zit je dan ook helemaal goed. Wil je zeker weten dat we de tijd voor je hebben? Bel ons dan voor een afspraak.

Plan een vooronderzoek

Wij zijn altijd bereikbaar
Je vraag persoonlijk beantwoord?

  • Bel ons centrale telefoonnummer: 088 1111 935

Groenhof Optiek

We nemen binnen twee werkdagen contact met u op

Geachte bezoeker,

Bedankt voor uw interesse in de eYellow ooglaserbehandeling van Eyescan. In verband met het optimaliseren van de eYellow ooglaserbehandeling zijn vanaf heden de prijzen gewijzigd. De eYellow behandeling is geïntegreerd in de Eyescan kliniek en wordt tegenwoordig op de zeer geavanceerde laser van Eyescan uitgevoerd. Hierdoor verandert de instapprijs van een ooglaserbehandeling naar € 790,- per oog.
 
Voor alle prijzen en het maken van een afspraak kunt u kijken op www.eyescan.nl.
 
Mocht u (andere) vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 088 - 1111 999.

Eyescan behandelingen & prijzen Afspraak maken