Optilens is officieel eYellow vooronderzoekcentrum te Amstelveen

Dé slimme keuze in ooglaseren!
Laseren foto b-4

Altijd scherp zicht

Ooglaseren

Wil je weten of jouw ogen geschikt zijn voor een ooglaserbehandeling? Kom dan langs bij Optilens in Amstelveen. Wij voeren graag een vooronderzoek uit. Kom je in aanmerking voor een eYellow behandeling, dan verwijzen we je door naar de Eyescan kliniek in Utrecht. Daar wordt de ooglaserbehandeling uitgevoerd. Wij begeleiden je van A tot Z en verzorgen de nacontrole. Ook voor vrijblijvende informatie over ogen laseren kun je bij Optilens terecht.

Meer informatie

oog-8
Logo Optilens-1

De beste in contactlenzen in Amstelveen

Contactlensspecialist sinds 1984

Bij Optilens in Amstelveen ben je aan het goede adres voor contactlenzen. Onze optometristen/contactlensspecialisten zorgen ervoor dat je scherp ziet. Regelmatig testen wij nieuwe lenzen en vloeistoffen. Tevens zijn wij aangesloten bij Optometristen Vereniging Nederland (OVN) en Algemene Nederlandse Vereniging van Contactlensspecialisten (ANVC). Ook als je al lenzen draagt en wilt weten of deze wel goed zijn voor jouw ogen, dan kun je bij Optilens een second opinion krijgen. Zelfs wanneer je je lenzen elders wilt aanschaffen, zijn wij bereid om de controle te doen. We vinden de gezondheid van je ogen namelijk het allerbelangrijkst!

Plan een vooronderzoek

Wij zijn altijd bereikbaar
Je vraag persoonlijk beantwoord?

  • Bel ons centrale telefoonnummer: 088 1111 935

Optilens

We nemen binnen twee werkdagen contact met u op

Geachte bezoeker,

Bedankt voor uw interesse in de eYellow ooglaserbehandeling van Eyescan. In verband met het optimaliseren van de eYellow ooglaserbehandeling zijn vanaf heden de prijzen gewijzigd. De eYellow behandeling is geïntegreerd in de Eyescan kliniek en wordt tegenwoordig op de zeer geavanceerde laser van Eyescan uitgevoerd. Hierdoor verandert de instapprijs van een ooglaserbehandeling naar € 790,- per oog.
 
Voor alle prijzen en het maken van een afspraak kunt u kijken op www.eyescan.nl.
 
Mocht u (andere) vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 088 - 1111 999.

Eyescan behandelingen & prijzen Afspraak maken