Optilens is officieel eYellow vooronderzoekcentrum te Amsterdam

Dé slimme keuze in ooglaseren!
Laseren foto b-5

Ogen laten laseren

De hele dag goed zicht

Wanneer je graag altijd goed wilt zien, kan het laten laseren van je ogen uitkomst bieden. Helaas komt niet iedereen in aanmerking voor een ooglaserbehandeling, daarom voeren wij graag eerst een uitgebreid vooronderzoek uit. Behoort een laserbehandeling tot de mogelijkheden, dan verwijzen we je graag door naar Eyescan in Utrecht, de oogzorgkliniek waar de eYellow behandeling een product van is. Wij blijven je begeleiden, zo kom je ook bij ons terug voor de controle na de behandeling. Wil je meer informatie? Dan ontvangen we je graag bij Optilens in Amsterdam.

Meer informatie

oog-9
Logo Optilens-2

Specialist in contactlenzen

Het beste voor jouw ogen

Optilens in Amsterdam is gespecialiseerd in contactlenzen. Zo testen wij zelf met enige regelmaat lenzen en contactlenzenvloeistoffen uit. Wij willen per slot van rekening dat je goed ziet. Optilens is aangesloten bij Optometristen Vereniging Nederland (OVN) en Algemene Nederlandse Vereniging van Contactlensspecialisten (ANVC). Wanneer je al lenzen draagt en zeker wilt weten of jouw lenzen wel passen bij jouw ogen, dan kun je een second opinion krijgen. Ook als je jouw contactlenzen ergens anders koopt, maken onze optometristen/contactlensspecialisten graag tijd voor je vrij om een controle te doen. 

 

 

Plan een vooronderzoek

Wij zijn altijd bereikbaar
Je vraag persoonlijk beantwoord?

  • Bel ons centrale telefoonnummer: 088 1111 935

Optilens

We nemen binnen twee werkdagen contact met u op

Geachte bezoeker,

Bedankt voor uw interesse in de eYellow ooglaserbehandeling van Eyescan. In verband met het optimaliseren van de eYellow ooglaserbehandeling zijn vanaf heden de prijzen gewijzigd. De eYellow behandeling is geïntegreerd in de Eyescan kliniek en wordt tegenwoordig op de zeer geavanceerde laser van Eyescan uitgevoerd. Hierdoor verandert de instapprijs van een ooglaserbehandeling naar € 790,- per oog.
 
Voor alle prijzen en het maken van een afspraak kunt u kijken op www.eyescan.nl.
 
Mocht u (andere) vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 088 - 1111 999.

Eyescan behandelingen & prijzen Afspraak maken