Klein Optiek is officieel eYellow vooronderzoekcentrum te Apeldoorn

Dé slimme keuze in ooglaseren!
laseren-6

Corrigeer je ogen met een ooglaserbehandeling

Maak een afspraak voor een vooronderzoek

Er zijn vele mogelijkheden om de sterkte van je ogen te corrigeren, bijvoorbeeld met behulp van een bril, contactlenzen of nachtlenzen. Daarnaast wordt ook een ooglaserbehandeling steeds populairder. Als deskundig optometrist is Klein Optiek gecertificeerd om je een onafhankelijk advies te geven op het gebied van ooglaseren. Naast een gedegen advies kun je ook rekenen op een optimale zorg bij zowel de voor- als nabehandeling. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een ooglaserbehandeling, neem dan contact met ons op voor een afspraak met één van onze optometristen.

Meer informatie

klein_optiek
kleinoptiek

Klein Optiek in Apeldoorn

Passie voor ogen

Al ruim 30 jaar staat Klein Optiek & Optometrie in Apeldoorn bekend om de eersteklas oogzorg. Onze optometristen geven je graag advies over contactlenzen, brillen en ooglaserbehandelingen. Verder controleren zij je ogen op diverse aandoeningen, zoals glaucoom, macula degeneratie of diabetes. Naast onze passie voor oogzorg, vinden wij het ook leuk je te adviseren bij de keuze voor een nieuwe, hippe bril of comfortabele contactlenzen.

Onze missie: wij adviseren vanuit passie voor Mens en Oog.

Komt gerust eens langs in onze winkel of maak een afspraak met één van onze optometristen.

Plan een vooronderzoek

Wij zijn altijd bereikbaar
Je vraag persoonlijk beantwoord?

  • Bel ons centrale telefoonnummer: 088 1111 935

Klein Optiek

We nemen binnen twee werkdagen contact met u op

Geachte bezoeker,

Bedankt voor uw interesse in de eYellow ooglaserbehandeling van Eyescan. In verband met het optimaliseren van de eYellow ooglaserbehandeling zijn vanaf heden de prijzen gewijzigd. De eYellow behandeling is geïntegreerd in de Eyescan kliniek en wordt tegenwoordig op de zeer geavanceerde laser van Eyescan uitgevoerd. Hierdoor verandert de instapprijs van een ooglaserbehandeling naar € 790,- per oog.
 
Voor alle prijzen en het maken van een afspraak kunt u kijken op www.eyescan.nl.
 
Mocht u (andere) vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 088 - 1111 999.

Eyescan behandelingen & prijzen Afspraak maken