Villa Optica is officieel eYellow vooronderzoekcentrum te Apeldoorn

Dé slimme keuze in ooglaseren!
villaapeldoorn1

Vooronderzoek ooglaseren

Een van onze specialismen

Om te kunnen bepalen of een ooglaserbehandeling voor jou het best is, moet je de juiste apparatuur en de benodigde kennis in huis hebben. Villa Optica heeft beide. Onze optiekzaak is uitgerust met de modernste apparatuur en we hebben zes optometristen in dienst die zich uitsluitend bezighouden met de gezondheid van het oog. Zij zijn op de hoogte van de verschillende methodes van refractiechirurgie en kijken graag samen met jou of ooglaseren een goede optie zou zijn. Als dit iets is wat je je al een tijdje afvraagt, maak dan snel een afspraak voor een vooronderzoek!

Meer informatie

villaapeldoorn2
logovillaoptica

Van oogmeting tot optometrie

Altijd de oplossing die bij je past

Ieder oog is uniek, daar is inmiddels weinig discussie meer over. Bij Villa Optica hebben we daarom een ruim aanbod om voor alle unieke ogen iets te kunnen betekenen. Kom je voor een bril? In onze collectie met prachtige merken zoeken we de bril waarbij jij je prettig voelt, met de glazen die je optimaal laten zien. Lenzen hebben we in alle soorten en maten en ook oogzorg hebben we voor jong en oud. Je kunt bij ons terecht voor een 'gewone' oogmeting, maar ook specialistischere disciplines als optometrie en orthoptie worden door onze hooggekwalificeerde medewerkers beheerst. Juist deze combinatie van goed opgeleide medewerkers en moderne, geavanceerde apparatuur maakt een bezoek aan onze winkel zeer de moeite waard.

Plan een vooronderzoek

Wij zijn altijd bereikbaar
Je vraag persoonlijk beantwoord?

  • Bel ons centrale telefoonnummer: 088 1111 935

Villa Optica

We nemen binnen twee werkdagen contact met u op

Geachte bezoeker,

Bedankt voor uw interesse in de eYellow ooglaserbehandeling van Eyescan. In verband met het optimaliseren van de eYellow ooglaserbehandeling zijn vanaf heden de prijzen gewijzigd. De eYellow behandeling is geïntegreerd in de Eyescan kliniek en wordt tegenwoordig op de zeer geavanceerde laser van Eyescan uitgevoerd. Hierdoor verandert de instapprijs van een ooglaserbehandeling naar € 790,- per oog.
 
Voor alle prijzen en het maken van een afspraak kunt u kijken op www.eyescan.nl.
 
Mocht u (andere) vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 088 - 1111 999.

Eyescan behandelingen & prijzen Afspraak maken