Marree Opticien is officieel eYellow vooronderzoekcentrum te Assen

Dé slimme keuze in ooglaseren!
Marree Eyescan

Kies voor ooglaseren

Goed zien zonder bril of contactlenzen!

Bij Marree Opticien in Assen kun je terecht als je vragen hebt over ooglaseren. Wil je bijvoorbeeld weten of jouw ogen geschikt zijn voor een ooglaserbehandeling? Kom dan langs bij onze optiekzaak. Wij zijn een vooronderzoekcentrum van ooglaserkliniek Eyescan in Utrecht, waar eYellow een product van is. Eyescan gebruikt als enige in Nederland het Catalys Precision Laser System™. Voor een vooronderzoek of nazorg bij een ooglaserbehandeling ben je van harte welkom bij Marree Opticien in Assen.

Meer informatie

Marree Assen winkel
Marree logo

Marree Opticien

Over ons

Marree Opticien bestaat al sinds 1926 in het centrum Assen. Sinds 2010 zijn we ook gevestigd in de wijk Kloosterveen. Wij verkopen brillen, zonnebrillen, brillenglazen en contactlenzen. Ook voor universele gehoorbescherming, hoortoestellen, zwemoorstukjes, loepen en vergrotende leeshulpen kun je bij ons terecht. Het team van Marree Opticien in Assen bestaat uit onder meer gediplomeerde optometristen en opticiens. Kortom, de beste mensen kunnen je van een vrijblijvend advies voorzien.

 

 

Plan een vooronderzoek

Wij zijn altijd bereikbaar
Je vraag persoonlijk beantwoord?

  • Bel ons centrale telefoonnummer: 088 1111 935

Marree Opticien

We nemen binnen twee werkdagen contact met u op

Geachte bezoeker,

Bedankt voor uw interesse in de eYellow ooglaserbehandeling van Eyescan. In verband met het optimaliseren van de eYellow ooglaserbehandeling zijn vanaf heden de prijzen gewijzigd. De eYellow behandeling is geïntegreerd in de Eyescan kliniek en wordt tegenwoordig op de zeer geavanceerde laser van Eyescan uitgevoerd. Hierdoor verandert de instapprijs van een ooglaserbehandeling naar € 790,- per oog.
 
Voor alle prijzen en het maken van een afspraak kunt u kijken op www.eyescan.nl.
 
Mocht u (andere) vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 088 - 1111 999.

Eyescan behandelingen & prijzen Afspraak maken