Optiek Czyzewski is officieel eYellow vooronderzoekcentrum te Baarle-Nassau

Dé slimme keuze in ooglaseren!
Laseren foto b-1

Altijd scherp zicht

Ooglaseren is dé uitkomst

Als je graag goed wilt zien zonder bril of lenzen, kan het laten laseren van je ogen ideaal zijn. Je ziet daarna altijd goed en scherp. Optiek Czyzewski in Baarle-Nassau is aangesloten bij Eyescan, waar de eYellow ooglaserbehandeling een product van is, en zorgt voor begeleiding van A tot Z. Van een oogmeting tot een controle na de ooglaserbehandeling. Benieuwd of je in aanmerking komt voor het laten laseren van je ogen? Maak bij ons een afspraak en wij nemen uitgebreid de tijd voor een oogmeting en advies.

Meer informatie

czyzewski
Logo Optiek Czyzewski

De beste oog- en oorzorg

Kwaliteit, service en klantvriendelijkheid

Wanneer je op zoek bent naar goede oog- en oorzorg, dan moet je bij Optiek Czyzewski in Baarle-Nassau zijn of in onze vestiging in Turnhout. We bestaan al sinds 1980. Om ook onze Belgische klanten goed te kunnen bedienen, openden wij in 1997 een winkel in Turnhout (Parkwijk/Blijkhoef). Onze winkels zijn ruim opgezet, zodat wij jou optimale kwaliteit en service kunnen bieden. Vrijblijvend advies over brillen, brillenglazen, zonnebrillen, contactlenzen en/of vloeistoffen? Graag ontvangen wij je in onze winkels in Baarle-Nassau of Turnhout. Wij zijn gespecialiseerd in optometrie.

Plan een vooronderzoek

Wij zijn altijd bereikbaar
Je vraag persoonlijk beantwoord?

  • Bel ons centrale telefoonnummer: 088 1111 935

Optiek Czyzewski

We nemen binnen twee werkdagen contact met u op

Geachte bezoeker,

Bedankt voor uw interesse in de eYellow ooglaserbehandeling van Eyescan. In verband met het optimaliseren van de eYellow ooglaserbehandeling zijn vanaf heden de prijzen gewijzigd. De eYellow behandeling is geïntegreerd in de Eyescan kliniek en wordt tegenwoordig op de zeer geavanceerde laser van Eyescan uitgevoerd. Hierdoor verandert de instapprijs van een ooglaserbehandeling naar € 790,- per oog.
 
Voor alle prijzen en het maken van een afspraak kunt u kijken op www.eyescan.nl.
 
Mocht u (andere) vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 088 - 1111 999.

Eyescan behandelingen & prijzen Afspraak maken