Thijssen Optiek is officieel eYellow vooronderzoekcentrum te Bemmel

Dé slimme keuze in ooglaseren!
laseren 2-3

Ooglaseren op hoog niveau

Onafhankelijk advies voor een behandeling bij een topkliniek

Thijssen Optiek in Bemmel werkt al jaren samen met de Eyescankliniek, waar ook de eYellow behandeling wordt uitgevoerd. Wij kunnen je daarom een onafhankelijk advies geven over de voor jouw ogen meest geschikte methode. Refractiechirurgie wordt steeds populairder en het aantal behandelingen groeit. Er zit echter nogal wat verschil in de deskundigheid, professionaliteit en ervaring van de diverse oogartsen die de behandelingen uitvoeren. Prijs is dan ook lang niet altijd zaligmakend. De eYellow ooglaserbehandeling combineert het ervaren team van oogartsen van Eyescan met een andere aanpak die ook een schappelijke prijs garandeert. Aangezien wij ook graag de beste kwaliteit leveren voor de beste prijs, spreekt deze aanpak ons erg aan. Je bent dan ook van harte welkom voor een vooronderzoek als je meer wilt weten over de mogelijkheden om je ogen te laseren.

Meer informatie

thijssen
logothijssen

Thijssen Optiek voor al jouw oogzaken

We hebben van ogen onze hoofdzaak gemaakt

Thijssen Optiek in Bemmel is een echte zaak voor ogen. Omdat jouw ogen zeker geen bijzaak zijn, hebben wij er onze hoofdzaak van gemaakt. Naast objectief advies over brilvervangende chirurgie als lensimplantaten en ooglaseren, vind je bij ons ook alle zaken die je bij een opticien verwacht te vinden: modieuze brillen, alle typen contactlenzen en de beste oogzorg in de vorm van optometrie. We hebben veel ervaring, kennis en de juiste apparatuur maar het allerbelangrijkste in onze optiekzaak ben jij. Zodra je de drempel overstapt, gaat onze aandacht uit naar jou en je ogen. Onze enthousiaste en gediplomeerde medewerkers staan voor je klaar. Laat ons weten hoe we je van dienst kunnen zijn en we helpen je graag!

Plan een vooronderzoek

Wij zijn altijd bereikbaar
Je vraag persoonlijk beantwoord?

  • Bel ons centrale telefoonnummer: 088 1111 935

Thijssen Optiek

We nemen binnen twee werkdagen contact met u op

Geachte bezoeker,

Bedankt voor uw interesse in de eYellow ooglaserbehandeling van Eyescan. In verband met het optimaliseren van de eYellow ooglaserbehandeling zijn vanaf heden de prijzen gewijzigd. De eYellow behandeling is geïntegreerd in de Eyescan kliniek en wordt tegenwoordig op de zeer geavanceerde laser van Eyescan uitgevoerd. Hierdoor verandert de instapprijs van een ooglaserbehandeling naar € 790,- per oog.
 
Voor alle prijzen en het maken van een afspraak kunt u kijken op www.eyescan.nl.
 
Mocht u (andere) vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 088 - 1111 999.

Eyescan behandelingen & prijzen Afspraak maken