Lukx Bloemendaal is officieel eYellow vooronderzoekcentrum te Bloemendaal

Dé slimme keuze in ooglaseren!
Laseren foto b-10-16

Ogen laten laseren

Helder zien zonder bril of lenzen!

LUKX Bloemendaal behoort tot één van de Eyescan Onderzoekcentra. Onze optometristen zijn door Eyescan opgeleid en kunnen aan de hand van specialistisch onderzoek beoordelen of jouw ogen geschikt zijn voor een eYellow ooglaserbehandeling of een van de andere behandelingen. Wanneer je besluit een ooglaserbehandeling te laten uitvoeren, dan zorgt de optometrist van LUKX Bloemendaal voor de voor- en nazorg. Het ooglaseren zelf is een eenmalige behandeling bij de ooglaserkliniek te Utrecht. Voor het uitvoeren van een vooronderzoek kun je bellen om een afspraak te maken met onze optometristen in één van onze winkels.

Meer informatie

Lukx Bloemendaal winkel
Logo Lukx

LUKX Bloemendaal

Wie wij zijn

Bij LUKX Bloemendaal ben je u aan het juiste adres als het gaat om brillen, zonnebrillen, contactlenzen, een goede oogmeting en de juiste voor- en nazorg bij het laseren van ogen. Naast reguliere lenzen verkopen wij ook nachtlenzen. Meer weten? Wij ontvangen je graag in onze winkel in Bloemendaal.

Plan een vooronderzoek

Wij zijn altijd bereikbaar
Je vraag persoonlijk beantwoord?

  • Bel ons centrale telefoonnummer: 088 1111 935

Lukx Bloemendaal

We nemen binnen twee werkdagen contact met u op

Geachte bezoeker,

Bedankt voor uw interesse in de eYellow ooglaserbehandeling van Eyescan. In verband met het optimaliseren van de eYellow ooglaserbehandeling zijn vanaf heden de prijzen gewijzigd. De eYellow behandeling is geïntegreerd in de Eyescan kliniek en wordt tegenwoordig op de zeer geavanceerde laser van Eyescan uitgevoerd. Hierdoor verandert de instapprijs van een ooglaserbehandeling naar € 790,- per oog.
 
Voor alle prijzen en het maken van een afspraak kunt u kijken op www.eyescan.nl.
 
Mocht u (andere) vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 088 - 1111 999.

Eyescan behandelingen & prijzen Afspraak maken