Oogmerk Van Dam Brillen is officieel eYellow vooronderzoekcentrum te Bodegraven

Dé slimme keuze in ooglaseren!
Laseren foto b

Goed willen zien?

Ooglaseren is dé oplossing

Wil je geen bril of contactlenzen meer hoeven dragen? Kies dan voor een ooglaserbehandeling. Wij van Oogmerk Van Dam Brillen in Bodegraven begeleiden je van A tot Z, van een oogmeting tot de nazorg. Als Eyescan Ooglaser Adviescentrum voorzien we je van een gedegen advies over de refractiebehandelingen die Eyescan biedt, waar eYellow er één van is. Zo'n gedegen advies is belangrijk, want met maar twee ogen kun je je geen vergissing permitteren. Neem voor meer informatie contact met ons op.
 

Meer informatie

Van Dam winkel
Van Dam Brillen

Oogmerk Van Dam Brillen voor de ogen en oren

Wie wij zijn

Oogmerk Van Dam Brillen is in 1968 opgericht onder de naam Fa. P. van Dam in Bodegraven. Het was de overgrootvader van de huidige eigenaar Hans van Dam, die het bedrijf opzette. Destijds werden horloges, goud en zilver verkocht. Al kort daarna werd daar optiek aan toegevoegd. Vandaag de dag is de optiekzaak gevestigd in de Brugstraat. Wij hebben vijf medewerkers bij wie je terechtkunt met alle vragen op het gebied van ogen, brillen en lenzen. Tevens hebben wij het predicaat Koninklijke Beschikking Hofleverancier.

Plan een vooronderzoek

Wij zijn altijd bereikbaar
Je vraag persoonlijk beantwoord?

  • Bel ons centrale telefoonnummer: 088 1111 935

Oogmerk Van Dam Brillen

We nemen binnen twee werkdagen contact met u op

Geachte bezoeker,

Bedankt voor uw interesse in de eYellow ooglaserbehandeling van Eyescan. In verband met het optimaliseren van de eYellow ooglaserbehandeling zijn vanaf heden de prijzen gewijzigd. De eYellow behandeling is geïntegreerd in de Eyescan kliniek en wordt tegenwoordig op de zeer geavanceerde laser van Eyescan uitgevoerd. Hierdoor verandert de instapprijs van een ooglaserbehandeling naar € 790,- per oog.
 
Voor alle prijzen en het maken van een afspraak kunt u kijken op www.eyescan.nl.
 
Mocht u (andere) vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 088 - 1111 999.

Eyescan behandelingen & prijzen Afspraak maken