Colpa Optiek is officieel eYellow vooronderzoekcentrum te Boskoop

Dé slimme keuze in ooglaseren!
laseren-3

Goed zicht zonder bril of lenzen

Ooglaseren is dé oplossing

Goed zicht zonder een bril of contactlenzen? Dan is een ooglaserbehandeling of lensimplantaat wellicht iets voor jou. Colpa Optiek geeft je graag advies op het gebied van oogchirurgie. Of jouw ogen in aanmerking komen hangt af van verschillende factoren. Aan de hand van een specialistisch vooronderzoek geven wij graag een gedegen advies en vertellen we of jouw ogen geschikt zijn voor een behandeling. Besluit je eenmaal tot brilvervangende chirurgie, dan begeleiden we je van A tot Z.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Maak dan eens een afspraak voor een vooronderzoek in onze winkel.

Meer informatie

490x99999999
logo-1

Colpa Optiek uit Boskoop

Opticien, optometrist en gehoorspecialist

Bij Colpa Optiek uit Boskoop kun je sinds 1967 uitstekend terecht voor de optimale zorg voor jouw ogen. Of je nu op zoek bent naar een fraai montuur, hoogwaardige glazen, een trendy zonnebril of comfortabele contactlenzen, wij helpen je graag verder. Daarnaast staan onze specialisten klaar voor de beste oogzorg. Wij voeren optometrisch onderzoek uit met behulp van de modernste technieken, zodat wij de oorzaak van uw oogklachten uitstekend kunnen achterhalen. Tot slot zijn wij ook de juiste partner voor het verhelpen van gehoorklachten.

Kom gerust eens langs in onze winkel om onze collectie te bekijken of maak een afspraak met onze optometrist of audicien.

Plan een vooronderzoek

Wij zijn altijd bereikbaar
Je vraag persoonlijk beantwoord?

  • Bel ons centrale telefoonnummer: 088 1111 935

Colpa Optiek

We nemen binnen twee werkdagen contact met u op

Geachte bezoeker,

Bedankt voor uw interesse in de eYellow ooglaserbehandeling van Eyescan. In verband met het optimaliseren van de eYellow ooglaserbehandeling zijn vanaf heden de prijzen gewijzigd. De eYellow behandeling is geïntegreerd in de Eyescan kliniek en wordt tegenwoordig op de zeer geavanceerde laser van Eyescan uitgevoerd. Hierdoor verandert de instapprijs van een ooglaserbehandeling naar € 790,- per oog.
 
Voor alle prijzen en het maken van een afspraak kunt u kijken op www.eyescan.nl.
 
Mocht u (andere) vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 088 - 1111 999.

Eyescan behandelingen & prijzen Afspraak maken