Briljant Optiek is officieel eYellow vooronderzoekcentrum te Boxmeer

Dé slimme keuze in ooglaseren!
laseren-2

Nooit meer een bril of lenzen

met ooglaseren of lensimplantaten

Wil je weten of jouw ogen geschikt zijn voor lensimplantaten of ooglaseren? Briljant Optiek vertelt het je graag aan de hand van een nauwkeurig vooronderzoek. Besluit je eenmaal een behandeling te ondergaan, dan staat onze optometrist voor je klaar van de daadwerkelijke ingreep tot en met de nazorg. Ben je nieuwsgierig geworden naar uw mogelijkheden om zonder bril of contactlenzen toch scherp te kunnen zien? Kom dan langs bij Briljant Optiek in Boxmeer.

Meer informatie

briljant2
briljant

Briljant Optiek is allesbehalve een standaard optiekzaak

Briljant Optiek in Boxmeer loopt voorop op het gebied van brillen, zonnebrillen en contactlenzen. Met behulp van de meest nauwkeurige apparatuur, hoogwaardige producten en sublieme service krijgen jouw ogen de aandacht die ze verdienen. Bij Briljant Optiek gaan expertise en mode hand in hand. Zo hebben wij de nieuwste trends in monturen, rechtstreeks vanuit Milaan en Parijs. Je vindt in onze winkel hoogwaardige merken, zoals Ray-Ban, Persol, Prada, Vogue, Bvlgari, Serengeti, Dolce & Gabbana en Esprit. Bovendien zijn we de enige optiekzaak in de regio waar je terecht kunt voor nachtlenzen: een speciaal type lens dat alleen 's nachts gedragen hoeft te worden. 

Kortom, ben je op zoek naar een opticien waarbij persoonlijke aandacht, een uitstekende service en een ruim assortiment topmerken centraal staan? Loop dan eens binnen voor een kennismaking of om onze collectie te bekijken. Je bent van harte welkom!

 

Plan een vooronderzoek

Wij zijn altijd bereikbaar
Je vraag persoonlijk beantwoord?

  • Bel ons centrale telefoonnummer: 088 1111 935

Briljant Optiek

We nemen binnen twee werkdagen contact met u op

Geachte bezoeker,

Bedankt voor uw interesse in de eYellow ooglaserbehandeling van Eyescan. In verband met het optimaliseren van de eYellow ooglaserbehandeling zijn vanaf heden de prijzen gewijzigd. De eYellow behandeling is geïntegreerd in de Eyescan kliniek en wordt tegenwoordig op de zeer geavanceerde laser van Eyescan uitgevoerd. Hierdoor verandert de instapprijs van een ooglaserbehandeling naar € 790,- per oog.
 
Voor alle prijzen en het maken van een afspraak kunt u kijken op www.eyescan.nl.
 
Mocht u (andere) vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 088 - 1111 999.

Eyescan behandelingen & prijzen Afspraak maken