Oogwereld Option is officieel eYellow vooronderzoekcentrum te Breda

Dé slimme keuze in ooglaseren!
Laseren foto b-10-18

Altijd scherp zicht

Kies voor ooglaseren

Wanneer je graag scherp wilt zien zonder een bril of lenzen te hoeven dragen, kan het laten laseren van je ogen dé oplossing zijn. Oogwereld Option in Breda is aangesloten bij Eyescan, dat houdt in dat wij de voor- en nazorg doen rondom het ogen laseren. eYellow is een product van Eyescan. Van oogmeting tot nacontrole, bij Oogwereld Option ben je aan het juiste adres. Wil je weten of jij in aanmerking komt voor een ooglaserbehandeling? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie

Oogwereld Option winkel
Logo Oogwereld-1

Van brillen tot contactlenzen

Al meer dan 20 jaar een begrip in Breda

Voor oogmode en oogzorg van kwaliteit moet je bij Oogwereld Option zijn. Wij zijn al meer dan 20 jaar een begrip in Breda en omstreken. Wij leveren brillen, zonnebrillen, brillenglazen en contactlenzen. Wij bieden brillen voor iedereen. Of je nu houdt van modieus of graag een klassieke bril wilt, wij hebben het in ons assortiment. Onze medewerkers zijn hoogopgeleid en leveren je de beste oogzorg. Benieuwd naar onze collectie? Breng dan een bezoek aan onze optiekzaak in Breda.

Plan een vooronderzoek

Wij zijn altijd bereikbaar
Je vraag persoonlijk beantwoord?

  • Bel ons centrale telefoonnummer: 088 1111 935

Oogwereld Option

We nemen binnen twee werkdagen contact met u op

Geachte bezoeker,

Bedankt voor uw interesse in de eYellow ooglaserbehandeling van Eyescan. In verband met het optimaliseren van de eYellow ooglaserbehandeling zijn vanaf heden de prijzen gewijzigd. De eYellow behandeling is geïntegreerd in de Eyescan kliniek en wordt tegenwoordig op de zeer geavanceerde laser van Eyescan uitgevoerd. Hierdoor verandert de instapprijs van een ooglaserbehandeling naar € 790,- per oog.
 
Voor alle prijzen en het maken van een afspraak kunt u kijken op www.eyescan.nl.
 
Mocht u (andere) vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 088 - 1111 999.

Eyescan behandelingen & prijzen Afspraak maken