Merkx Optometrie is officieel eYellow vooronderzoekcentrum te Culemborg

Dé slimme keuze in ooglaseren!
Laseren foto b-9

Ook helder willen zien zonder brillen of lenzen?

Laat je ogen laseren

Ook graag scherp zien zonder bril of contactlenzen? Kies er dan voor om je ogen te laten laseren bij Eyescan, de oogzorgkliniek die de eYellow ooglaserbehandeling aanbiedt. Bij Merkx Optometrie in Culemborg kun je terecht voor de voor- en nazorg rondom een ooglaserbehandeling. Denk hierbij aan vooronderzoek en controle. Omdat ieder oog verschillend is, dus ook het type refractiebehandeling anders kan zijn, geven wij altijd persoonlijk advies. Eerst bekijken we wat jouw zichtbehoefte is. Hierna voeren we een oogmeting uit om te onderzoeken of jouw ogen geschikt zijn voor een ooglaserbehandeling.

Meer informatie

Merkx Culemborg
Logo Merkx

Merkx Optometrie

Specialist in optometrie

Merkx Optometrie in Culemborg is gespecialiseerd in optometrie, brillen, zonnebrillen, brillenglazen en contactlenzen. Bij ons staat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Wij zijn servicegericht en stellen hoge eisen aan de kwaliteit van de dienstverlening. Merkx Optometrie heeft ook een vestiging in Vianen.

Plan een vooronderzoek

Wij zijn altijd bereikbaar
Je vraag persoonlijk beantwoord?

  • Bel ons centrale telefoonnummer: 088 1111 935

Merkx Optometrie

We nemen binnen twee werkdagen contact met u op

Geachte bezoeker,

Bedankt voor uw interesse in de eYellow ooglaserbehandeling van Eyescan. In verband met het optimaliseren van de eYellow ooglaserbehandeling zijn vanaf heden de prijzen gewijzigd. De eYellow behandeling is geïntegreerd in de Eyescan kliniek en wordt tegenwoordig op de zeer geavanceerde laser van Eyescan uitgevoerd. Hierdoor verandert de instapprijs van een ooglaserbehandeling naar € 790,- per oog.
 
Voor alle prijzen en het maken van een afspraak kunt u kijken op www.eyescan.nl.
 
Mocht u (andere) vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 088 - 1111 999.

Eyescan behandelingen & prijzen Afspraak maken