Optiek Evers is officieel eYellow vooronderzoekcentrum te Doetinchem

Dé slimme keuze in ooglaseren!
Laseren foto b-2

Ooglaseren

Altijd goed kunnen zien

Wil je niet meer afhankelijk zijn van een bril of lenzen? Dan kan een ooglaserbehandeling of een lensimplantatie de uitkomst bieden. Optiek Evers in Doetinchem is aangesloten bij Eyescan. Deze kliniek in Utrecht biedt allerlei behandelingen aan, waaronder de voordelige eYellow ooglaserbehandeling. De medewerkers van onze optiekzaak kunnen je een advies geven over welke methode het beste is voor je ogen. Indien je kiest voor een behandeling, dan begeleiden wij je van het begin tot het eind. Van een oogmeting tot nacontrole.

Meer informatie

Optiek Evers team
Logo Optiek Evers

Specialist in oogzorg

Het beste voor jouw ogen

Optiek Evers in Doetinchem is gespecialiseerd in oogzorg. Bij ons kun je terecht voor brillen, zonnebrillen, brillenglazen en contactlenzen. Ons team bestaat uit onder andere opticiens, een optometrist en contactlensspecialisten. Onze opticiens beschikken over een MBO-diploma Opticien. Wij proberen voor elke wens een passende oplossing te bieden. We zien je graag in onze winkel in Doetinchem.

Plan een vooronderzoek

Wij zijn altijd bereikbaar
Je vraag persoonlijk beantwoord?

  • Bel ons centrale telefoonnummer: 088 1111 935

Optiek Evers

We nemen binnen twee werkdagen contact met u op

Geachte bezoeker,

Bedankt voor uw interesse in de eYellow ooglaserbehandeling van Eyescan. In verband met het optimaliseren van de eYellow ooglaserbehandeling zijn vanaf heden de prijzen gewijzigd. De eYellow behandeling is geïntegreerd in de Eyescan kliniek en wordt tegenwoordig op de zeer geavanceerde laser van Eyescan uitgevoerd. Hierdoor verandert de instapprijs van een ooglaserbehandeling naar € 790,- per oog.
 
Voor alle prijzen en het maken van een afspraak kunt u kijken op www.eyescan.nl.
 
Mocht u (andere) vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 088 - 1111 999.

Eyescan behandelingen & prijzen Afspraak maken