Bangma Optiek is officieel eYellow vooronderzoekcentrum te Drachten

Dé slimme keuze in ooglaseren!
laseren

Laat je ogen laseren voor een perfect zicht

zonder bril of lenzen

De professionele optometristen van Bangma Optiek zijn gespecialiseerd in de voorlichting, vooronderzoek en begeleiding van het complete traject rondom een behandeling voor ooglaseren. Op basis van een specialistisch onderzoek bepalen we of jouw ogen geschikt zijn voor een ooglaserbehandeling. Besluit je eenmaal over te gaan tot een behandeling, dan zorgen wij voor een uitstekende voor- en nazorg.

Meer informatie

oog
logo_bangmaoptiek

Bangma Optiek in Drachten

Wij staan voor je klaar!

Bangma Optiek in Drachten is jouw gecertificeerde opticien voor het aanmeten van een nieuw montuur, brillenglazen en contactlenzen. Wij vertellen je graag meer over de nieuwste trends en weten precies welk montuur, kleuren en vormen passen bij jouw gezicht. Daarnaast zijn wij de juiste partij voor het uitvoeren van een nauwkeurige oogmeting. Binnen onze optiekzaak zijn verschillende specialisten aanwezig: een opticien, optometrist en orthoptist.

Dus ben je op zoek naar een mooie bril, een stijvolle zonnebril of contactlenzen? Kom dan bij ons langs en we voorzien je van advies op maat!

 

 

Plan een vooronderzoek

Wij zijn altijd bereikbaar
Je vraag persoonlijk beantwoord?

  • Bel ons centrale telefoonnummer: 088 1111 935

Bangma Optiek

We nemen binnen twee werkdagen contact met u op

Geachte bezoeker,

Bedankt voor uw interesse in de eYellow ooglaserbehandeling van Eyescan. In verband met het optimaliseren van de eYellow ooglaserbehandeling zijn vanaf heden de prijzen gewijzigd. De eYellow behandeling is geïntegreerd in de Eyescan kliniek en wordt tegenwoordig op de zeer geavanceerde laser van Eyescan uitgevoerd. Hierdoor verandert de instapprijs van een ooglaserbehandeling naar € 790,- per oog.
 
Voor alle prijzen en het maken van een afspraak kunt u kijken op www.eyescan.nl.
 
Mocht u (andere) vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 088 - 1111 999.

Eyescan behandelingen & prijzen Afspraak maken