Derks Optiek is officieel eYellow vooronderzoekcentrum te Druten

Dé slimme keuze in ooglaseren!
laseren-4

Ooglaseren binnen handbereik

Wij bieden de beste oogzorg

Vind je een bril of lenzen dragen vervelend? Dan is een ooglaserbehandeling wellicht iets voor jou. De oogzorgspecialist van Derks Optiek & Hoortechniek in Druten vertelt je aan de hand van een vooronderzoek of jouw ogen geschikt zijn voor een behandeling. Mocht je eenmaal besluiten tot het laten laseren van je ogen, dan zorgen wij voor een uitstekende begeleiding tijdens het gehele traject. Door onze samenwerking met Eyescan ben je verzekerd van een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Meer weten? Maak dan gerust een afspraak.

Meer informatie

derks-hoortechniek-en-optiek-druten
derksoptiek-druten-logo

Derks Optiek & Hoortechniek in Druten

Beter zien en horen

Bij Derks Optiek & Hoortechniek in Druten kun je rekenen op een persoonlijk en deskundig advies door onze gediplomeerde opticien, optometrist of hoorspecialist. Je hebt bij ons een ruime keuze uit monturen, glazen, contactlenzen en hoortoestellen. Wij adviseren je uiteraard graag bij het maken van de juiste keuze. Daarnaast kun je geheel vrijblijvend bij ons terecht voor een gratis hoortest. Mocht je gehoor niet voldoen aan de norm, dan bekijken we samen welk hoortoestel het beste bij je past.

Kom gerust eens langs in onze winkel om onze collectie te bekijken of maak een afspraak voor een oogmeting of gehoortest.

Plan een vooronderzoek

Wij zijn altijd bereikbaar
Je vraag persoonlijk beantwoord?

  • Bel ons centrale telefoonnummer: 088 1111 935

Derks Optiek

We nemen binnen twee werkdagen contact met u op

Geachte bezoeker,

Bedankt voor uw interesse in de eYellow ooglaserbehandeling van Eyescan. In verband met het optimaliseren van de eYellow ooglaserbehandeling zijn vanaf heden de prijzen gewijzigd. De eYellow behandeling is geïntegreerd in de Eyescan kliniek en wordt tegenwoordig op de zeer geavanceerde laser van Eyescan uitgevoerd. Hierdoor verandert de instapprijs van een ooglaserbehandeling naar € 790,- per oog.
 
Voor alle prijzen en het maken van een afspraak kunt u kijken op www.eyescan.nl.
 
Mocht u (andere) vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 088 - 1111 999.

Eyescan behandelingen & prijzen Afspraak maken