Villa Optica is officieel eYellow vooronderzoekcentrum te Duiven

Dé slimme keuze in ooglaseren!
villaapeldoorn1-1

De O is van...

Ooglaseren en oogzorg

Villa Optica heeft alles in huis voor zowel een eenvoudige oogmeting als een zeer uitgebreide screening. Met 6 optometristen, een orthoptist en meerdere contactlensspecialisten zit het met de kennis in onze optiekzaak wel goed. Ons streven is iedereen van dienst te kunnen zijn met datgene wat het best bij zijn of haar unieke ogen past. Ooglaseren is één van de mogelijkheden die we in ons advies mee kunnen nemen. Door een vooronderzoek uit te voeren brengen we in kaart of je ogen gelaserd kunnen worden en wat de beste methode zou zijn. Als dit interessant klinkt, dan nodigen wij je uit om een afspraak te maken voor een vooronderzoek.

Meer informatie

duiven2
logovillaoptica-1

Geen gewone optiekzaak

Villa Optica biedt meer voor ogen

Uiteraard vind je bij Villa Optica een prachtige collectie brillen, maar we bieden nog veel meer! Omdat elk oog oog verschillend is, verschilt de ideale lens ook per persoon. Ons assortiment contactlenzen is daarom zeer uitgebreid. Daarnaast bieden we oogzorg op maat. Of je nu binnenstapt voor een oogmeting of graag een uitgebreider onderzoek wilt doen, dit behoort allemaal tot de mogelijkheden. We hebben betrokken, hoogopgeleide medewerkers in huis die goed om kunnen gaan met onze geavanceerde apparatuur, waardoor we je het beste kunnen bieden wat er beschikbaar is voor jouw ogen. Zelf ervaren? De deur van onze optiekzaak staat voor je open!

Plan een vooronderzoek

Wij zijn altijd bereikbaar
Je vraag persoonlijk beantwoord?

  • Bel ons centrale telefoonnummer: 088 1111 935

Villa Optica

We nemen binnen twee werkdagen contact met u op

Geachte bezoeker,

Bedankt voor uw interesse in de eYellow ooglaserbehandeling van Eyescan. In verband met het optimaliseren van de eYellow ooglaserbehandeling zijn vanaf heden de prijzen gewijzigd. De eYellow behandeling is geïntegreerd in de Eyescan kliniek en wordt tegenwoordig op de zeer geavanceerde laser van Eyescan uitgevoerd. Hierdoor verandert de instapprijs van een ooglaserbehandeling naar € 790,- per oog.
 
Voor alle prijzen en het maken van een afspraak kunt u kijken op www.eyescan.nl.
 
Mocht u (andere) vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 088 - 1111 999.

Eyescan behandelingen & prijzen Afspraak maken