Van der Wiel Optiek & Optometrie is officieel eYellow vooronderzoekcentrum te Ede

Dé slimme keuze in ooglaseren!
vdwiel1

Ooglaseren was nog nooit zo verleidelijk

Vlot, veilig en budgetverantwoord

Eyescan heeft met eYellow de ooglaserbehandeling ontdaan van alle poespas en teruggebracht tot de essentiële basis: goed en ervaren personeel en hoogwaardige apparatuur. Door efficiënt te werken wordt ooglaseren zo veilig en voordelig! Scherp zien zonder een bril of lenzen is binnen handbereik... Er is geen wachttijd, dus je kunt zeer binnenkort al zonder bril of lenzen en met scherp zicht door het leven. Stap eens binnen bij VD WIEL Optiek & Optometrie in Ede om te zien of een eYellow ooglaserbehandeling mogelijk is!

Meer informatie

vdwiel2
logo_vd_wiel

Modern familiebedrijf in hartje Ede

Medewerkers met optiek in het bloed

In 1953 opende Van der Wiel sr. zijn eerste eigen optiekzaak in het centrum van Ede. Door hard werken is deze winkel uitgegroeid tot een mooie, goedlopende en professionele zaak. Inmiddels staat de derde generatie Van der Wiel aan het roer van VD WIEL Optiek & Optometrie. Samen met een gezellig en deskundig team van gediplomeerde opticiens, contactlensspecialisten en een optometrist voorzien wij je in de winkel van informatie, producten en advies. Daarbij houden we vooral jouw wensen in de gaten, jij komt op nummer 1. Dat merk je aan de ontspannen sfeer, het vriendelijke personeel maar ook aan de tijd die we nemen voor een maatwerkoplossing. Je kunt bij ons zelfs je eigen bril ontwerpen! Als je op zoek bent naar hoogstaande oogzorg in een prettige sfeer, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Plan een vooronderzoek

Wij zijn altijd bereikbaar
Je vraag persoonlijk beantwoord?

  • Bel ons centrale telefoonnummer: 088 1111 935

Van der Wiel Optiek & Optometrie

We nemen binnen twee werkdagen contact met u op

Geachte bezoeker,

Bedankt voor uw interesse in de eYellow ooglaserbehandeling van Eyescan. In verband met het optimaliseren van de eYellow ooglaserbehandeling zijn vanaf heden de prijzen gewijzigd. De eYellow behandeling is geïntegreerd in de Eyescan kliniek en wordt tegenwoordig op de zeer geavanceerde laser van Eyescan uitgevoerd. Hierdoor verandert de instapprijs van een ooglaserbehandeling naar € 790,- per oog.
 
Voor alle prijzen en het maken van een afspraak kunt u kijken op www.eyescan.nl.
 
Mocht u (andere) vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 088 - 1111 999.

Eyescan behandelingen & prijzen Afspraak maken