Stufkens Optiek is officieel eYellow vooronderzoekcentrum te Eindhoven

Dé slimme keuze in ooglaseren!
laseren 2-2

Wij gaan graag een stap verder voor u

Ook voor ooglaseren van harte welkom

Om je goed te kunnen adviseren of ooglaseren voor jou een goede optie is, is het belangrijk dat wij weten waar we het over hebben. Daarom ligt het vooronderzoek ooglaseren bij Stufkens Optiek in de handen van hbo-gekwalificeerde optometristen die allen de hoogste kwaliteit leveren. Of je je nu alleen nog aan het oriënteren bent of al zeker weet dat je refractiechirurgie wilt ondergaan, in alle fases staan onze specialisten voor je klaar. In een uitgebreid onderzoek bekijken we hoe de ooggezondheid ervoor staat. Naar aanleiding van de resultaten adviseren we je of en op welke manier ooglaseren voor jou verantwoord is. De ooglaserbehandeling zelf vindt plaats in de ooglaserkliniek, de nazorg en controles kun je gewoon bij ons laten uitvoeren. Wij begeleiden je graag van A tot Z. Maak gerust een afspraak voor een vooronderzoek!

Meer informatie

stufkens2
stufkenslogo

Een begrip sinds jaar en dag

Vooruitstrevend en betrouwbaar

Stufkens Optiek in Eindhoven is een echte optiekspecialist. We kunnen een breed scala aan diensten aanbieden op oogzorggebied, van oogmetingen tot optometrie. In onze ruime en overzichtelijke winkel krijg je altijd persoonlijk advies. We maken je graag wegwijs in onze verrassende collectie. Naast brillen en zonnebrillen van topmerken vind je in ons assortiment hoorapparaten, die we vanzelfsprekend perfect voor je op maat kunnen maken. Bij al onze producten krijg je onze uitstekende service. Van Stufkens Optiek in Eindhoven mag je vooruitstrevendheid en betrouwbaarheid verwachten. Voor jou gaan we graag een stapje verder! Eens zien wat we jou te bieden hebben? Je bent van harte welkom in onze optiekzaak.

Plan een vooronderzoek

Wij zijn altijd bereikbaar
Je vraag persoonlijk beantwoord?

  • Bel ons centrale telefoonnummer: 088 1111 935

Stufkens Optiek

We nemen binnen twee werkdagen contact met u op

Geachte bezoeker,

Bedankt voor uw interesse in de eYellow ooglaserbehandeling van Eyescan. In verband met het optimaliseren van de eYellow ooglaserbehandeling zijn vanaf heden de prijzen gewijzigd. De eYellow behandeling is geïntegreerd in de Eyescan kliniek en wordt tegenwoordig op de zeer geavanceerde laser van Eyescan uitgevoerd. Hierdoor verandert de instapprijs van een ooglaserbehandeling naar € 790,- per oog.
 
Voor alle prijzen en het maken van een afspraak kunt u kijken op www.eyescan.nl.
 
Mocht u (andere) vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 088 - 1111 999.

Eyescan behandelingen & prijzen Afspraak maken