Geert Eyefashion is officieel eYellow vooronderzoekcentrum te Ermelo

Dé slimme keuze in ooglaseren!
laseren-10-11

Ooglaseren binnen handbereik

Laat een vooronderzoek doen

Ooglaseren toekomstmuziek? Dankzij de innovatieve technieken van Eyescan en de goede prijs-kwaliteitverhouding van eYellow is een ooglaserbehandeling binnen handbereik. Geert Eyefashion in Ermelo is een gecertificeerd onderzoekscentrum en vertelt je graag meer over de mogelijkheden. Aan de hand van een speciale test bepalen we of jouw ogen geschikt zijn voor brilvervangende chirurgie. Mocht je eenmaal besluiten tot een behandeling, dan begeleiden we je gedurende het gehele traject.

Meer informatie

IMG_9507
logo-3

Geert Eyefashion in Ermelo

Prominente persoonlijke service

Bij Geert Eyefahion vind je een unieke combinatie van twee werelden. Zo hebben we oogtechnisch veel kennis in huis, maar zijn we tegelijkertijd sterk in fashion. Benieuwd naar de laatste briltrends? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij voeren tevens hoogwaardige oogmetingen uit met de meeste geavanceerde apparatuur. De klant staat bij ons altijd centraal: je kunt rekenen op de beste service. Kom gerust eens langs in onze winkel of maak een afspraak voor een deskundige oogmeting. De koffie staat klaar!

 

Plan een vooronderzoek

Wij zijn altijd bereikbaar
Je vraag persoonlijk beantwoord?

  • Bel ons centrale telefoonnummer: 088 1111 935

Geert Eyefashion

We nemen binnen twee werkdagen contact met u op

Geachte bezoeker,

Bedankt voor uw interesse in de eYellow ooglaserbehandeling van Eyescan. In verband met het optimaliseren van de eYellow ooglaserbehandeling zijn vanaf heden de prijzen gewijzigd. De eYellow behandeling is geïntegreerd in de Eyescan kliniek en wordt tegenwoordig op de zeer geavanceerde laser van Eyescan uitgevoerd. Hierdoor verandert de instapprijs van een ooglaserbehandeling naar € 790,- per oog.
 
Voor alle prijzen en het maken van een afspraak kunt u kijken op www.eyescan.nl.
 
Mocht u (andere) vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 088 - 1111 999.

Eyescan behandelingen & prijzen Afspraak maken