Wilfred de Jong Oogzorg is officieel eYellow vooronderzoekcentrum te Geldermalsen

Dé slimme keuze in ooglaseren!
laseren 2-4

Vooronderzoek ooglaseren

Een van onze specialistische onderzoeken

Bij Wilfred de Jong |OOGZORG| in Geldermalsen gaan we veel verder dan een doorsnee oogmeting. Zo kan onze optometrist en orthoptist de gezondheid van je oog controleren en met onze kennis en geavanceerde apparatuur kunnen we ook de geschiktheid van je ogen voor ooglaseren testen. Uiteraard ben je van harte welkom in onze optiekzaak als je geïnteresseerd bent in de mogelijkheden van ooglaseren.

Meer informatie

 

wilfred2-1
logowilfred

Veel meer dan alleen brillen

Oogzorg als centrum van onze optiek

Wilfred de Jong |OOGZORG| is een optiekzaak waar 'oogzorg' een centrale plek inneemt. Niet voor niets is dit woord in hoofdletters toegevoegd aan onze naam! Naast brillen, zonnebrillen, contactlenzen of een gewone oogmeting kun je bij ons dan ook terecht voor meer specialistische oogonderzoeken. Onze optometrist en orthoptist is speciaal opgeleid om deze onderzoeken uit te voeren en je te adviseren over vervolgstappen indien noodzakelijk. Je kunt altijd vrijblijvend binnenkomen voor een oogmeting! Wil je zeker weten dat we je gelijk van dienst kunnen zijn, maak dan van tevoren een afspraak.

Plan een vooronderzoek

Wij zijn altijd bereikbaar
Je vraag persoonlijk beantwoord?

  • Bel ons centrale telefoonnummer: 088 1111 935

Wilfred de Jong Oogzorg

We nemen binnen twee werkdagen contact met u op

Geachte bezoeker,

Bedankt voor uw interesse in de eYellow ooglaserbehandeling van Eyescan. In verband met het optimaliseren van de eYellow ooglaserbehandeling zijn vanaf heden de prijzen gewijzigd. De eYellow behandeling is geïntegreerd in de Eyescan kliniek en wordt tegenwoordig op de zeer geavanceerde laser van Eyescan uitgevoerd. Hierdoor verandert de instapprijs van een ooglaserbehandeling naar € 790,- per oog.
 
Voor alle prijzen en het maken van een afspraak kunt u kijken op www.eyescan.nl.
 
Mocht u (andere) vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 088 - 1111 999.

Eyescan behandelingen & prijzen Afspraak maken