Kempkes Optiek is officieel eYellow vooronderzoekcentrum te Gouda

Dé slimme keuze in ooglaseren!
laseren-7

Zeg je bril of lenzen gedag

Ooglaserbehandeling voor scherp zicht

Goed kunnen zien zonder een bril of contactlenzen is mogelijk met een ooglaserbehandeling, voorzet- of implantlenzen. Benieuwd of jouw ogen in aanmerking komen? Bij Kempkes Optiek in Gouda kun je een specialistisch vooronderzoek laten doen. We vertellen je aan de hand van dit onderzoek of je ogen geschikt zijn en geven je meer informatie over de daadwerkelijke behandeling. Goede begeleiding en kwalitatief de beste zorg op elk punt van het traject, daar zorgen we voor.

Meer weten? Maak dan gerust een afspraak, onze specialisten staan voor je klaar!

Meer informatie

kemkes
kemkeslogo

Kemkes Optiek

Een begrip in Gouda

Kempes Optiek in Gouda is het juiste adres voor een nieuwe bril of zonnebril. Je hebt bij ons een ruime keuze uit monturen, zonnebrillen en contactlenzen van topmerken. Daarnaast kun je bij ons uitgaan van de beste service: onze gediplomeerde medewerkers staan dagelijks voor je klaar om je te informeren en te adviseren. Bovendien voldoet onze optiekzaak aan de strengste eisen en hebben wij verschillende keurmerken, zoals het NUVO-keurmerk, het OVN-keurmerk (voor optometrie) en ANVC (voor contactlenzen). Maak gerust een afspraak voor een oogmeting of loop gewoon bij ons binnen. De koffie staat klaar!

 

 

Plan een vooronderzoek

Wij zijn altijd bereikbaar
Je vraag persoonlijk beantwoord?

  • Bel ons centrale telefoonnummer: 088 1111 935

Kempkes Optiek

We nemen binnen twee werkdagen contact met u op

Geachte bezoeker,

Bedankt voor uw interesse in de eYellow ooglaserbehandeling van Eyescan. In verband met het optimaliseren van de eYellow ooglaserbehandeling zijn vanaf heden de prijzen gewijzigd. De eYellow behandeling is geïntegreerd in de Eyescan kliniek en wordt tegenwoordig op de zeer geavanceerde laser van Eyescan uitgevoerd. Hierdoor verandert de instapprijs van een ooglaserbehandeling naar € 790,- per oog.
 
Voor alle prijzen en het maken van een afspraak kunt u kijken op www.eyescan.nl.
 
Mocht u (andere) vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 088 - 1111 999.

Eyescan behandelingen & prijzen Afspraak maken