Optiek Nu is officieel eYellow vooronderzoekcentrum te Gouda

Dé slimme keuze in ooglaseren!
Laseren foto b-3

Ooglaseren dé oplossing

Altijd helder zicht

Optiek Nu in Gouda is aangesloten bij Eyescan. Dat houdt in dat we je kunnen adviseren over een eYellow ooglaserbehandeling of een van de andere producten van Eyescan. Wanneer je altijd helder en goed wilt zien, kan het laten laseren van je ogen dé oplossing zijn. Naast het adviseren begeleiden wij je van A tot Z, dus van een vooronderzoek tot een controle achteraf. Voor de behandeling zelf kun je terecht in de Eyescan kliniek in Utrecht. Interesse in ooglaseren? Maak dan een afspraak met één van onze medewerkers.

Meer informatie

Optiek Nu winkel goed
Logo Optiek Nu-1

De beste oogzorg

Modern optiekbedrijf

Bij Optiek Nu in Gouda ben je aan het juiste adres voor oogzorg. Of je een moderne bril of zonnebril wilt, goede contactlenzen of paramedische zorg, wij bieden het. Wij verkopen monturen voor elk budget. Onze optometristen, opticiens en contactlensspecialisten staan graag voor je klaar. Je bent van harte welkom in onze optiekzaak in Gouda.

Plan een vooronderzoek

Wij zijn altijd bereikbaar
Je vraag persoonlijk beantwoord?

  • Bel ons centrale telefoonnummer: 088 1111 935

Optiek Nu

We nemen binnen twee werkdagen contact met u op

Geachte bezoeker,

Bedankt voor uw interesse in de eYellow ooglaserbehandeling van Eyescan. In verband met het optimaliseren van de eYellow ooglaserbehandeling zijn vanaf heden de prijzen gewijzigd. De eYellow behandeling is geïntegreerd in de Eyescan kliniek en wordt tegenwoordig op de zeer geavanceerde laser van Eyescan uitgevoerd. Hierdoor verandert de instapprijs van een ooglaserbehandeling naar € 790,- per oog.
 
Voor alle prijzen en het maken van een afspraak kunt u kijken op www.eyescan.nl.
 
Mocht u (andere) vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 088 - 1111 999.

Eyescan behandelingen & prijzen Afspraak maken