Jan de Groot Kontaktlenzen is officieel eYellow vooronderzoekcentrum te Groningen

Dé slimme keuze in ooglaseren!
laseren-10-14

Ooglaseren geschikt voor jou?

Laat een quickscan uitvoeren

Om de afhankelijkheid van een bril of contactlenzen te verminderen of zelfs weg te nemen, is een ooglaserbehandeling een uitkomst. Uiteraard staat de gezondheid van je ogen voorop: laat daarom eerst een quickscan uitvoeren bij Jan de Groot Kontaktlenzen. Op basis van dit onderzoek kunnen wij met 80% zekerheid vaststellen of je in aanmerking komt voor ooglaseren. Is de uitkomst positief, dan volgt er een uitgebreid onderzoek. We vertellen je dan alles over de mogelijkheden en de uiteindelijke behandeling. Besluit je eenmaal tot brilvervangende chirurgie, dan begeleiden we je gedurende het gehele traject. 

Meer informatie

winkel52-2
logo-6

Jan de Groot Kontaktlenzen in Groningen

Optimale zorg voor ogen

Voor uitgebreide oogzorg ben je bij Jan de Groot Kontaktlenzen in Groningen aan het juiste adres. Onze deskundige optometristen zijn je graag van dienst op het gebied van oogmetingen, controles op oogziekten en het aanmeten van contactlenzen. Daarnaast zijn wij de juiste partij voor een gedegen vooronderzoek en nazorg bij een ooglaserbehandeling. Het team van contactlensspecialisten en optometristen wordt regelmatig bijgeschoold en heeft de beschikking over de nieuwste apparatuur. Ons doel is een optimale zorg voor jouw ogen.

Plan een vooronderzoek

Wij zijn altijd bereikbaar
Je vraag persoonlijk beantwoord?

  • Bel ons centrale telefoonnummer: 088 1111 935

Jan de Groot Kontaktlenzen

We nemen binnen twee werkdagen contact met u op

Geachte bezoeker,

Bedankt voor uw interesse in de eYellow ooglaserbehandeling van Eyescan. In verband met het optimaliseren van de eYellow ooglaserbehandeling zijn vanaf heden de prijzen gewijzigd. De eYellow behandeling is geïntegreerd in de Eyescan kliniek en wordt tegenwoordig op de zeer geavanceerde laser van Eyescan uitgevoerd. Hierdoor verandert de instapprijs van een ooglaserbehandeling naar € 790,- per oog.
 
Voor alle prijzen en het maken van een afspraak kunt u kijken op www.eyescan.nl.
 
Mocht u (andere) vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 088 - 1111 999.

Eyescan behandelingen & prijzen Afspraak maken