Ben van der Heiden is officieel eYellow vooronderzoekcentrum te Halsteren

Dé slimme keuze in ooglaseren!
laseren-1

Scherp zicht zonder bril of lenzen?

Kies voor een ooglaserbehandeling

Wil je scherp kunnen zien zonder een bril of lenzen te dragen? Denk dan eens aan het laten laseren van je ogen. Opticien Ben van der Heiden vertelt je graag meer over de mogelijkheden. Aan de hand van een gedegen vooronderzoek bepalen we of jouw ogen geschikt zijn voor een ooglaserbehandeling. Maak gerust een afspraak voor meer informatie.

Meer informatie

oog-1
benvanderheiden-1

Ben van der Heiden in Halsteren

zien, zorg en horen

Ben van der Heiden is een gepassioneerde en deskundige opticien met oog voor de klant. Wij helpen je graag op een persoonlijke en verrassende manier om optimaal te kunnen zien en horen. Je vindt bij ons de nieuwste trends op het gebied van monturen. Onze oogmode is divers: van opvallende pootjes en felle kleuren tot een montuur met strass-steentjes. Daarnaast kun je bij ons rekenen op een bril of zonnebril van hoogwaardige kwaliteit. Verder ben je bij ons aan het juiste adres voor lenzen of voor het laten uitvoeren van een nauwkeurige oogmeting.

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Kom dan langs in onze winkel in Halsteren.

Plan een vooronderzoek

Wij zijn altijd bereikbaar
Je vraag persoonlijk beantwoord?

  • Bel ons centrale telefoonnummer: 088 1111 935

Ben van der Heiden

We nemen binnen twee werkdagen contact met u op

Geachte bezoeker,

Bedankt voor uw interesse in de eYellow ooglaserbehandeling van Eyescan. In verband met het optimaliseren van de eYellow ooglaserbehandeling zijn vanaf heden de prijzen gewijzigd. De eYellow behandeling is geïntegreerd in de Eyescan kliniek en wordt tegenwoordig op de zeer geavanceerde laser van Eyescan uitgevoerd. Hierdoor verandert de instapprijs van een ooglaserbehandeling naar € 790,- per oog.
 
Voor alle prijzen en het maken van een afspraak kunt u kijken op www.eyescan.nl.
 
Mocht u (andere) vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 088 - 1111 999.

Eyescan behandelingen & prijzen Afspraak maken