Reyer Lafeber Eyecare & Eyefashion is officieel eYellow vooronderzoekcentrum te Harmelen

Dé slimme keuze in ooglaseren!
reyer1

Al vanaf het begin achter ooglaseren

Niet meelopen, maar voorlopen

Reyer Lafeber Oogzorg is een optiekzaak die niet meeloopt, maar liever een stukje voorloopt. Zeker op het gebied van oogzorg willen we je altijd het beste kunnen bieden wat er op dat moment beschikbaar is. Al in 1999 sloot Reyer Lafeber zich aan bij Eyescan, één van de eersten in Nederland die ooglaserbehandelingen aan konden bieden. Inmiddels heeft Eyescan zich verder ontwikkeld en is er nu met eYellow een goede, kwalitatieve ooglaserbehandeling mogelijk voor een gunstige prijs. Onze opticiens en optometristen zijn speciaal opgeleid om je hierover meer te kunnen vertellen en te onderzoeken of je geschikt bent voor een ooglaserbehandeling. Maak een afspraak voor een vooronderzoek!

Meer informatie

reyer2
logoreyer.170x110x1-2

Oogadvies in prettige sfeer

Eyecatchers en deskundig personeel

Harmelen was in 1992 de eerste vestiging van Reyer Lafeber Eyecare & Eyefashion. De winkel is klassiek ingericht en ademt een warme, vertrouwde sfeer. De zwarte vleugel vormt het stralende middelpunt van het interieur, maar moet de aandacht uiteraard delen met onze brillen en zonnebrillen die stuk voor stuk ook echte eyecatchers zijn. Net als in onze andere optiekzaken worden de mooie winkel en uitgebreide collectie aangevuld met deskundig personeel. Wil je oogadvies in een prettige sfeer? Loop dan zeker eens bij ons binnen.

Plan een vooronderzoek

Wij zijn altijd bereikbaar
Je vraag persoonlijk beantwoord?

  • Bel ons centrale telefoonnummer: 088 1111 935

Reyer Lafeber Eyecare & Eyefashion

We nemen binnen twee werkdagen contact met u op

Geachte bezoeker,

Bedankt voor uw interesse in de eYellow ooglaserbehandeling van Eyescan. In verband met het optimaliseren van de eYellow ooglaserbehandeling zijn vanaf heden de prijzen gewijzigd. De eYellow behandeling is geïntegreerd in de Eyescan kliniek en wordt tegenwoordig op de zeer geavanceerde laser van Eyescan uitgevoerd. Hierdoor verandert de instapprijs van een ooglaserbehandeling naar € 790,- per oog.
 
Voor alle prijzen en het maken van een afspraak kunt u kijken op www.eyescan.nl.
 
Mocht u (andere) vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 088 - 1111 999.

Eyescan behandelingen & prijzen Afspraak maken