De Groot Optiek is officieel eYellow vooronderzoekcentrum te Hendrik-Ido-Ambacht

Dé slimme keuze in ooglaseren!
laseren-9

Ooglaser adviescentrum

Zijn jouw ogen geschikt?

Ooglaseren wint steeds meer aan populariteit. Echter is het traject vaak nog onbekend. De optometristen van De Groot Optiek begeleiden je hier graag bij en geven je een onafhankelijk advies. Door middel van een vooronderzoek bepalen we of jouw ogen geschikt zijn voor een ooglaserbehandeling. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak voor een professioneel vooronderzoek.

Meer informatie

degroot
groot-optiek-logo_300_90

De Groot Optiek in Hendrik-Ido-Ambacht

De beste oogzorg en de nieuwste brillen

In winkelcentrum de Schoof van Hendrik-Ido-Ambacht vind je De Groot Optiek, een waar begrip in de omgeving. Ons deskundige team van opticiens, contactlensspecialisten en optometristen staat te allen tijde voor je klaar voor een gedegen advies en onderzoek. Wij hebben 3 oogmeetruimtes ter beschikking en kunnen je zo de beste oogzorg bieden. Daarbij is één ruimte volledig ingericht voor optometrische onderzoeken, bijvoorbeeld voor een netvliesscreening. Daarnaast heb je bij ons ook een ruime keuze uit de nieuwste collectie monturen en zonnebrillen van alle bekende trendy merken. Zo loopt u er altijd volgens de laatste oogmode bij.

Plan een vooronderzoek

Wij zijn altijd bereikbaar
Je vraag persoonlijk beantwoord?

  • Bel ons centrale telefoonnummer: 088 1111 935

De Groot Optiek

We nemen binnen twee werkdagen contact met u op

Geachte bezoeker,

Bedankt voor uw interesse in de eYellow ooglaserbehandeling van Eyescan. In verband met het optimaliseren van de eYellow ooglaserbehandeling zijn vanaf heden de prijzen gewijzigd. De eYellow behandeling is geïntegreerd in de Eyescan kliniek en wordt tegenwoordig op de zeer geavanceerde laser van Eyescan uitgevoerd. Hierdoor verandert de instapprijs van een ooglaserbehandeling naar € 790,- per oog.
 
Voor alle prijzen en het maken van een afspraak kunt u kijken op www.eyescan.nl.
 
Mocht u (andere) vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 088 - 1111 999.

Eyescan behandelingen & prijzen Afspraak maken