Van Gestel Optiek is officieel eYellow vooronderzoekcentrum te Hilversum

Dé slimme keuze in ooglaseren!
gestel1

Ooglaseren deel van ons totaalpakket

Meegaan met de tijd

Het aantal mensen dat brilvervangende chirurgie laat uitvoeren, blijft stijgen. Verwacht is dat de vraag naar ingrepen die het dragen van een bril of lenzen overbodig maken alleen nog maar verder gaat toenemen. Wij sluiten onze ogen niet voor deze ontwikkeling. Ooglaseren maakt daarom deel uit van het totaal optiekpakket dat we in onze winkel aanbieden. Bij Eyescan wordt een behandeling niet uitgevoerd uit winstbejag, maar alleen als je er echt bij gebaat bent. Jouw ogen gaan voor. In deze werkwijze van eerlijk en verantwoord advies kunnen wij ons vinden. Als dit jou ook aanspreekt, dan nodigen wij je van harte uit voor een vooronderzoek ooglaseren.

Meer informatie

gestel
logogestel

Vakmanschap sinds 1924

Het meest complete oogcentrum in de regio

In 1924 begon Van Gestel Optiek als een drogist en tevens optiekzaak. Al sinds dit prille begin staan bij ons de belangen van onze klanten centraal. Mede door deze werkwijze zijn we inmiddels uitgegroeid tot het meest complete oogcentrum in de regio. Dat betekent niet dat we achterover gaan leunen: we besteden veel zorg aan onze collecties en aan scholing. Ons team bestaat uit specialisten die zich maximaal zullen inzetten om voor jou het beste resultaat te realiseren. Kom gerust eens langs!

Plan een vooronderzoek

Wij zijn altijd bereikbaar
Je vraag persoonlijk beantwoord?

  • Bel ons centrale telefoonnummer: 088 1111 935

Van Gestel Optiek

We nemen binnen twee werkdagen contact met u op

Geachte bezoeker,

Bedankt voor uw interesse in de eYellow ooglaserbehandeling van Eyescan. In verband met het optimaliseren van de eYellow ooglaserbehandeling zijn vanaf heden de prijzen gewijzigd. De eYellow behandeling is geïntegreerd in de Eyescan kliniek en wordt tegenwoordig op de zeer geavanceerde laser van Eyescan uitgevoerd. Hierdoor verandert de instapprijs van een ooglaserbehandeling naar € 790,- per oog.
 
Voor alle prijzen en het maken van een afspraak kunt u kijken op www.eyescan.nl.
 
Mocht u (andere) vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 088 - 1111 999.

Eyescan behandelingen & prijzen Afspraak maken