Greving & Greving Opticiens Hoogeveen is officieel eYellow vooronderzoekcentrum te Hoogeveen

Dé slimme keuze in ooglaseren!
laseren-10-15

eYellow ooglaserbehandeling

De beste prijs- en kwaliteitsgarantie!

Nooit meer een bril of lenzen dragen? Dat is mogelijk door middel van een ooglaserbehandeling. Maak gerust eens een afspraak met de optometrist van Greving & Greving voor een deskundig vooronderzoek. Wij geven je graag advies over welke brilvervangende oplossing het beste bij je past en het meest geschikt is voor jouw ogen. Uiteraard beantwoorden we al je vragen en vertellen we je meer over de daadwerkelijke behandeling. Voordeel van de eYellow behandeling is dat je nooit teveel betaalt voor ooglaseren, maar wel kunt rekenen op de beste kwaliteit.

Meer informatie

grevinghoogeveen
greving

Greving & Greving Opticiens in Hoogeveen

De opticien voor iedereen

Greving & Greving Opticiens is al decennialang een begrip in het stadscentrum van Hoogeveen. Bijzonder aan onze vestiging is het shop-in-shop concept: toonaangevende merken, zoals Chanel, Theo, Cartier en TAG Heuer worden hier gepresenteerd. Voor wie echt iets speciaals wenst, kan bij ons zelfs terecht voor een prachtig gouden montuur, al dan niet voorzien van echte diamanten. Daarnaast is het bij ons ook voor kinderen een waar paradijs. Zij vermaken zich met een X-box of Play Station, terwijl je een nieuwe bril uitzoekt.

Wij zijn gevestigd een de Schutstraat 9 in Hoogeveen met een ingang en parkeergelegenheid aan zowel de voor- als achterkant.

Plan een vooronderzoek

Wij zijn altijd bereikbaar
Je vraag persoonlijk beantwoord?

  • Bel ons centrale telefoonnummer: 088 1111 935

Greving & Greving Opticiens Hoogeveen

We nemen binnen twee werkdagen contact met u op

Geachte bezoeker,

Bedankt voor uw interesse in de eYellow ooglaserbehandeling van Eyescan. In verband met het optimaliseren van de eYellow ooglaserbehandeling zijn vanaf heden de prijzen gewijzigd. De eYellow behandeling is geïntegreerd in de Eyescan kliniek en wordt tegenwoordig op de zeer geavanceerde laser van Eyescan uitgevoerd. Hierdoor verandert de instapprijs van een ooglaserbehandeling naar € 790,- per oog.
 
Voor alle prijzen en het maken van een afspraak kunt u kijken op www.eyescan.nl.
 
Mocht u (andere) vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 088 - 1111 999.

Eyescan behandelingen & prijzen Afspraak maken