Osinga Optiek is officieel eYellow vooronderzoekcentrum te Hoorn

Dé slimme keuze in ooglaseren!
osinga1

Ooglaseren voor vrijwel iedereen

Perfect zicht zonder bril of lenzen

Een perfect zicht zonder bril of contactlenzen is door middel van ooglaseren tegenwoordig voor bijna iedereen mogelijk. Door de vooruitgang in techniek en apparatuur zijn er ontzettend veel opties op het gebied van refractiechirurgie. In het Ooglaser Adviescentrum van Osinga in Hoorn kun je ontdekken wat de mogelijkheden en beperkingen van een ooglaserbehandeling zijn voor jouw ogen. Onze optometristen zijn speciaal opgeleid om te bepalen of het verantwoord is om je ogen te laseren en welke methode voor jou het meest effectief is. Je krijgt van hen eerlijk advies vooraf en ook na de behandeling staan zij voor je klaar om de nazorg en de benodigde controles uit te voeren.

Meer informatie

osinga2
01.osinga

Osinga, mode op oog niveau

Diverse disciplines onder één dak

Osinga Optiek heeft meerdere vestigingen waar we oogzorg aanbieden op topniveau. In onze optiekzaken vind je meerdere disciplines onder één dak. Gediplomeerde opticiens, optometristen, contactlensspecialisten en orthoptisten staan voor je klaar om hun kennis in praktijk te brengen. Naast informatie over ooglaseren bieden wij een compleet aanbod van de mooiste brillen en zonnebrillen, de meest comfortabele contactlenzen en de oogzorg om je goed te kunnen adviseren bij het maken van een keuze.

Plan een vooronderzoek

Wij zijn altijd bereikbaar
Je vraag persoonlijk beantwoord?

  • Bel ons centrale telefoonnummer: 088 1111 935

Osinga Optiek

We nemen binnen twee werkdagen contact met u op

Geachte bezoeker,

Bedankt voor uw interesse in de eYellow ooglaserbehandeling van Eyescan. In verband met het optimaliseren van de eYellow ooglaserbehandeling zijn vanaf heden de prijzen gewijzigd. De eYellow behandeling is geïntegreerd in de Eyescan kliniek en wordt tegenwoordig op de zeer geavanceerde laser van Eyescan uitgevoerd. Hierdoor verandert de instapprijs van een ooglaserbehandeling naar € 790,- per oog.
 
Voor alle prijzen en het maken van een afspraak kunt u kijken op www.eyescan.nl.
 
Mocht u (andere) vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 088 - 1111 999.

Eyescan behandelingen & prijzen Afspraak maken