Damme Optiek is officieel eYellow vooronderzoekcentrum te Kesteren

Dé slimme keuze in ooglaseren!
laseren-8

Blijvend resultaat: ooglaseren

Maak een afspraak voor een adviesgesprek

Het laten laseren van je ogen is de laatste jaren steeds meer in opkomst. Wil je meer weten over de mogelijkheden op het gebied van ooglaseren? Maak dan een afspraak bij Damme Optiek en Optometrie in Kesteren. Wij geven graag meer informatie en je kunt bij ons tevens terecht voor een uitgebreid vooronderzoek. Je hebt daarbij de keuze uit een Quickscan en een Fullscan. Als je snel wilt weten of je ogen geschikt zijn voor enige vorm van refractiechirurgie, dan kun je door onze optometrist een halfuur durend onderzoek laten uitvoeren. Voor een uitgebreid onderzoek naar de beste methode voor jouw ogen raden wij de Fullscan aan. Dit onderzoek duurt twee uur en je ontvangt dan alle informatie over refractiechirurgie, je ogen worden uitgebreid onderzocht en je ontvangt een behandeladvies.

Meer informatie

damme
logo-4

Van Damme Optiek in Kesteren

Klant staat centraal

Van Damme Optiek in Kesteren heeft ervaren specialisten in huis: een opticien, contactlensspecialist en optometrist die je graag adviseren en informeren. Wij hebben een hoge kwaliteit, goede service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Of je nu komt voor een nieuwe bril of voor een oogmeting, onze medewerkers helpen je graag!

Onze brillen- zonnebrillencollectie heeft voor ieder wat wils: van modieus en chique tot een meer eenvoudige stijl. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, al onze monturen hebben een perfect draagcomfort.

 

Plan een vooronderzoek

Wij zijn altijd bereikbaar
Je vraag persoonlijk beantwoord?

  • Bel ons centrale telefoonnummer: 088 1111 935

Damme Optiek

We nemen binnen twee werkdagen contact met u op

Geachte bezoeker,

Bedankt voor uw interesse in de eYellow ooglaserbehandeling van Eyescan. In verband met het optimaliseren van de eYellow ooglaserbehandeling zijn vanaf heden de prijzen gewijzigd. De eYellow behandeling is geïntegreerd in de Eyescan kliniek en wordt tegenwoordig op de zeer geavanceerde laser van Eyescan uitgevoerd. Hierdoor verandert de instapprijs van een ooglaserbehandeling naar € 790,- per oog.
 
Voor alle prijzen en het maken van een afspraak kunt u kijken op www.eyescan.nl.
 
Mocht u (andere) vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 088 - 1111 999.

Eyescan behandelingen & prijzen Afspraak maken