Van Nes Optiek is officieel eYellow vooronderzoekcentrum te Krimpen ad Ijssel

Dé slimme keuze in ooglaseren!
nes1

Samenwerking met echte specialisten

Ooglaseren met goede resultaten

Bij Van Nes Optiek werken vakbekwame optometristen die al jarenlang hun waarde bewezen hebben. Dit niveau verwachten we ook van de partijen met wie we samenwerken. Voor wat betreft ooglaseren hebben we bewust gekozen voor de kennis en ervaring van de Eyescan ooglaserkliniek, waar ook de eYellow behandeling onder valt. De goede zichtresultaten, nieuwste technieken, geavanceerde apparatuur en de gerenommeerde oogartsen spreken voor zich. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van een ooglaserbehandeling tijdens een vooronderzoek!

Meer informatie

nes2
logones

Laat je verrassen!

Moderne oogmeetapparatuur en ruime collectie

Van Nes Optiek heeft verschillende vestigingen. Onze optiekzaak in Krimpen aan den IJssel is gevestigd in winkelcentrum Arcade de Korf. Je vindt hier de modernste oogmeetapparatuur en speciaal ingerichte oogmeetruimtes zodat we onze metingen in alle rust en zeer nauwkeurig kunnen uitvoeren. Onze ruime collectie met 2000 brillen en zonnebrillen van bekende en minder bekende merken zorgt ervoor dat we je vaak weten te verrassen met een leuke bril. Uiteraard ontbreken ook contactlenzen niet in het assortiment. Kortom: loop eens binnen en laat je verrassen!

Plan een vooronderzoek

Wij zijn altijd bereikbaar
Je vraag persoonlijk beantwoord?

  • Bel ons centrale telefoonnummer: 088 1111 935

Van Nes Optiek

We nemen binnen twee werkdagen contact met u op

Geachte bezoeker,

Bedankt voor uw interesse in de eYellow ooglaserbehandeling van Eyescan. In verband met het optimaliseren van de eYellow ooglaserbehandeling zijn vanaf heden de prijzen gewijzigd. De eYellow behandeling is geïntegreerd in de Eyescan kliniek en wordt tegenwoordig op de zeer geavanceerde laser van Eyescan uitgevoerd. Hierdoor verandert de instapprijs van een ooglaserbehandeling naar € 790,- per oog.
 
Voor alle prijzen en het maken van een afspraak kunt u kijken op www.eyescan.nl.
 
Mocht u (andere) vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 088 - 1111 999.

Eyescan behandelingen & prijzen Afspraak maken