Versluis Optiek is officieel eYellow vooronderzoekcentrum te Leerdam

Dé slimme keuze in ooglaseren!
laseren 2-5

Ben jij geschikt voor ooglaseren?

Wij zoeken het voor je uit

Versluis Optiek in Leerdam streeft naar de hoogste kwaliteit van oogzorg en producten. Persoonlijk advies hoort hier volgens ons standaard bij. Ook voor minder gebruikelijke metingen en informatie kun je bij ons terecht, bijvoorbeeld voor een vooronderzoek ooglaseren. Tijdens dit onderzoek kijken onze gediplomeerde optometristen wat voor jou de mogelijkheden zijn voor een ooglaserbehandeling. In veel gevallen is er een passende brilvervangende oplossing voor je te vinden. Maak dus gerust eens een afspraak voor een vooronderzoek!

Meer informatie

versluis2
logoversluis

Toonaangevende optiek in Leerdam e.o.

Oogzorg, advies en uitstekende service

Versluis Optiek is al jarenlang een toonaangevende optiekzaak in Leerdam en ver daarbuiten. Vooral de persoonlijke aandacht voor onze klanten wordt door hen erg op prijs gesteld. Ook de hoge kwaliteit van onze producten en diensten én de service die je daarbij krijgt, spreken veel mensen aan. We doen dan ook ons best om deze altijd te laten voldoen aan onze eigen hoge standaard. Je kunt bij ons altijd binnenlopen voor een gratis oogmeting, kleine reparaties, brilreiniging en onderhoud. Alles voor jouw ogen!

Plan een vooronderzoek

Wij zijn altijd bereikbaar
Je vraag persoonlijk beantwoord?

  • Bel ons centrale telefoonnummer: 088 1111 935

Versluis Optiek

We nemen binnen twee werkdagen contact met u op

Geachte bezoeker,

Bedankt voor uw interesse in de eYellow ooglaserbehandeling van Eyescan. In verband met het optimaliseren van de eYellow ooglaserbehandeling zijn vanaf heden de prijzen gewijzigd. De eYellow behandeling is geïntegreerd in de Eyescan kliniek en wordt tegenwoordig op de zeer geavanceerde laser van Eyescan uitgevoerd. Hierdoor verandert de instapprijs van een ooglaserbehandeling naar € 790,- per oog.
 
Voor alle prijzen en het maken van een afspraak kunt u kijken op www.eyescan.nl.
 
Mocht u (andere) vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 088 - 1111 999.

Eyescan behandelingen & prijzen Afspraak maken