Vellinga Optiek is officieel eYellow vooronderzoekcentrum te Leeuwarden

Dé slimme keuze in ooglaseren!
shutterstock_37044946-1

Altijd een scherpe blik met ooglaseren

Da's een goed vooruitzicht!

Droom jij ook over scherp zicht zonder een bril of lenzen? Dankzij de scherpe prijs-kwaliteitverhouding van de eYellow ooglaserbehandeling is ooglaseren vanaf nu voor iedereen binnen handbereik. Bij Vellinga Optiek in Leeuwarden kun je uitstekend terecht voor een vooronderzoek om te bepalen of jouw ogen in aanmerking komen voor een behandeling. Uiteraard vertellen we je dan meer over de mogelijkheden voor jouw ogen en voorzien we je van meer informatie over de daadwerkelijke behandeling.

Meer informatie

vellinga-1
vellinga

Vellinga Optiek in Leeuwarden

Van oogmeting tot gehoortest

Of je nu op zoekt bent naar een nieuw montuur, een eigentijdse zonnebril, contactlenzen of een optometrist voor een uitgebreide oogmeting: je vindt het allemaal bij Vellinga Optiek in Leeuwarden. Wij presenteren je altijd de laatste collecties in verschillende stijlen. Of je voorkeur nu uitgaat naar een klassiek model of modebewust design, dankzij ons uitgebreide assortiment is er voor ieder wat wils. Twijfel je over je gehoor? Dan kan onze audicien een hoortest uitvoeren en indien nodig een geschikt hoortoestel adviseren. Tot slot hebben wij oogzorg hoog in het vaandel staan. Onze optometristen zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en werken met de meest geavanceerde apparaten, waardoor wij de beste zorg voor je ogen kunnen bieden.

Plan een vooronderzoek

Wij zijn altijd bereikbaar
Je vraag persoonlijk beantwoord?

  • Bel ons centrale telefoonnummer: 088 1111 935

Vellinga Optiek

We nemen binnen twee werkdagen contact met u op

Geachte bezoeker,

Bedankt voor uw interesse in de eYellow ooglaserbehandeling van Eyescan. In verband met het optimaliseren van de eYellow ooglaserbehandeling zijn vanaf heden de prijzen gewijzigd. De eYellow behandeling is geïntegreerd in de Eyescan kliniek en wordt tegenwoordig op de zeer geavanceerde laser van Eyescan uitgevoerd. Hierdoor verandert de instapprijs van een ooglaserbehandeling naar € 790,- per oog.
 
Voor alle prijzen en het maken van een afspraak kunt u kijken op www.eyescan.nl.
 
Mocht u (andere) vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 088 - 1111 999.

Eyescan behandelingen & prijzen Afspraak maken