Oogmerk Tunderman is officieel eYellow vooronderzoekcentrum te Leidschendam

Dé slimme keuze in ooglaseren!
Laseren foto b-10-11

Scherp zicht

Ooglaseren voor een goede prijs

Al eens gedacht aan ooglaseren? Wij van Oogmerk Tunderman onderzoeken graag of jouw ogen daarvoor geschikt zijn. Is dat het geval, dan kun je terecht bij de Eyescan kliniek in Utrecht, waar de eYellow ooglaserbehandeling wordt uitgevoerd. Wij begeleiden je tijdens het hele traject, dus ook de nacontrole voeren wij uit. De beste mensen staan tot je beschikking. Wil je graag meer weten over de mogelijkheden en de kosten? Maak dan een afspraak. Onze medewerkers nemen graag de tijd voor jou.

Meer informatie

Oogmerk Tunderman winkel
Logo Oogmerk Tunderman

Oogmerk Tunderman in Leidschendam

Voor oogzorg en oogmode

Voor oogzorg en oogmode moet je bij Oogmerk Tunderman in Leidschendam zijn. Wij zijn al ruim 42 jaar een begrip in Leidschendam. Wij zijn gevestigd in winkelcentrum Leidsenhage en op de Damlaan. Ook hebben wij sinds 2008 een winkel in de van Hoytemastraat in Den Haag. Wij verkopen brillen, zonnebrillen, contactlenzen en hoortoestellen. Ons team bestaat uit opticiens, contactlensspecialisten, optometristen en audiciens die jou van advies kunnen voorzien.
Benieuwd naar onze collectie? We ontvangen je graag in één van onze winkels.

Plan een vooronderzoek

Wij zijn altijd bereikbaar
Je vraag persoonlijk beantwoord?

  • Bel ons centrale telefoonnummer: 088 1111 935

Oogmerk Tunderman

We nemen binnen twee werkdagen contact met u op

Geachte bezoeker,

Bedankt voor uw interesse in de eYellow ooglaserbehandeling van Eyescan. In verband met het optimaliseren van de eYellow ooglaserbehandeling zijn vanaf heden de prijzen gewijzigd. De eYellow behandeling is geïntegreerd in de Eyescan kliniek en wordt tegenwoordig op de zeer geavanceerde laser van Eyescan uitgevoerd. Hierdoor verandert de instapprijs van een ooglaserbehandeling naar € 790,- per oog.
 
Voor alle prijzen en het maken van een afspraak kunt u kijken op www.eyescan.nl.
 
Mocht u (andere) vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 088 - 1111 999.

Eyescan behandelingen & prijzen Afspraak maken