Eyecentre Uijen Optiek is officieel eYellow vooronderzoekcentrum te Maasbracht

Dé slimme keuze in ooglaseren!
laseren 2-6

Ooglaseren tegen zichtklachten

Brilvervangende chirurgie als oplossing

Eyecentre Uijen Optiek in Maasbracht is ooglaser onderzoekcentrum voor Eyescan, waarvan de eYellow ooglaserbehandeling een product is. Of je ogen geschikt zijn voor ooglaseren is afhankelijk van diverse factoren. Onze optometristen zijn speciaal opgeleid om in beeld te kunnen brengen of ooglaseren voor jou mogelijk is en zo ja, welke methode we je aanraden. Net als onze optiekzaak streeft Eyescan naar de hoogste kwaliteit. Er wordt geïnvesteerd in apparatuur, specialisten en andere voorzieningen om een ooglaserbehandeling zo veilig mogelijk uit te voeren. En dat voor een zeer voordelige prijs! Er is veel mogelijk op het gebied van brilvervangende chirurgie. Als je je eens wilt laten voorlichten, maak dan zeker een afspraak voor een vooronderzoek in onze winkel.

Meer informatie

eyecentre2
logoeyecentre

Jouw adres voor oogmode en kijkcomfort

Alles over horen en zien

Als je bij Eyecentre Uijen Optiek in Maasbracht binnenkomt, valt er onder het genot van een heerlijke kop Italiaanse koffie genoeg te ontdekken. We zijn specialist in schietbrillen, hebben uiteraard de mooiste brillen en zonnebrillen en ook allerhande contactlenzen ontbreken niet in ons assortiment. Maar dan zijn we er nog niet! Functionele optometrie, sportmetingen en hoorzorg maken ons aanbod compleet. Benieuwd wat onze enthousiaste medewerkers voor jou kunnen betekenen? Kom eens langs in onze optiekzaak, de koffie staat klaar.

Plan een vooronderzoek

Wij zijn altijd bereikbaar
Je vraag persoonlijk beantwoord?

  • Bel ons centrale telefoonnummer: 088 1111 935

Eyecentre Uijen Optiek

We nemen binnen twee werkdagen contact met u op

Geachte bezoeker,

Bedankt voor uw interesse in de eYellow ooglaserbehandeling van Eyescan. In verband met het optimaliseren van de eYellow ooglaserbehandeling zijn vanaf heden de prijzen gewijzigd. De eYellow behandeling is geïntegreerd in de Eyescan kliniek en wordt tegenwoordig op de zeer geavanceerde laser van Eyescan uitgevoerd. Hierdoor verandert de instapprijs van een ooglaserbehandeling naar € 790,- per oog.
 
Voor alle prijzen en het maken van een afspraak kunt u kijken op www.eyescan.nl.
 
Mocht u (andere) vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 088 - 1111 999.

Eyescan behandelingen & prijzen Afspraak maken