Pieter Wiercx Optiek is officieel eYellow vooronderzoekcentrum te Maassluis

Dé slimme keuze in ooglaseren!
pieterwiercx

Het beste van twee werelden met ooglaseren

Intensieve samenwerking met Eyescan

Pieter Wiercx Optiek in Maassluis biedt je ook de mogelijkheid voor brilvervangende chirurgie, waaronder ooglaseren. Door een intensieve samenwerking met Eyescan heb je het beste van twee werelden: de juiste begeleiding en advies gewoon bij Pieter Wiercx Optiek én de expertise en geavanceerde technologie van de Eyescan kliniek in Utrecht. Wil je je ogen laseren? Voor advies, onderzoek en begeleiding ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer informatie

peterwiercx
pieterwiercxlogo

Geen kant-en-klaar, maar maatwerk

Individueel advies van een echte zelfstandige opticien

Pieter Wiercx Optiek is nog een van de weinige echt zelfstandige opticiens in Nederland. We zijn niet aangesloten bij een optiekketen en vinden het belangrijk om je echt de oplossing te kunnen bieden waar jij het meest bij gebaat bent. Geen kant-en-klaar oplossingen, maar individueel advies waarbij we ook je persoonlijke omstandigheden meenemen in onze overweging. In onze optiekzaak kun je uiteraard terecht voor brillen, zonnebrillen en contactlenzen. Daarnaast kunnen we door de samenwerking met Dijkshoorn hoortechniek ook hoortoestellen op deskundige wijze aanmeten. Zelf onze service ervaren? Loop gerust eens binnen!

Plan een vooronderzoek

Wij zijn altijd bereikbaar
Je vraag persoonlijk beantwoord?

  • Bel ons centrale telefoonnummer: 088 1111 935

Pieter Wiercx Optiek

We nemen binnen twee werkdagen contact met u op

Geachte bezoeker,

Bedankt voor uw interesse in de eYellow ooglaserbehandeling van Eyescan. In verband met het optimaliseren van de eYellow ooglaserbehandeling zijn vanaf heden de prijzen gewijzigd. De eYellow behandeling is geïntegreerd in de Eyescan kliniek en wordt tegenwoordig op de zeer geavanceerde laser van Eyescan uitgevoerd. Hierdoor verandert de instapprijs van een ooglaserbehandeling naar € 790,- per oog.
 
Voor alle prijzen en het maken van een afspraak kunt u kijken op www.eyescan.nl.
 
Mocht u (andere) vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 088 - 1111 999.

Eyescan behandelingen & prijzen Afspraak maken