Eye Care For You is officieel eYellow vooronderzoekcentrum te Maastricht

Dé slimme keuze in ooglaseren!
laseren-10

Nooit meer een bril of contactlenzen?

Kies nu voor een ooglaserbehandeling!

Met een ooglaserbehandeling wordt met behulp van een speciale laser een sterkteverbetering in jouw ogen teweeggebracht. Hierdoor is een bril of contactlenzen definitief verleden tijd. Wanneer je jouw ogen wilt laten laseren, kun je bij Eye Care For You terecht voor een vooronderzoek. Wij voeren dan diverse tests en metingen uit en kunnen aan de hand daarvan bepalen of jouw ogen in aanmerking komen voor ooglaseren. Daarnaast vertellen we je graag meer over de behandeling en zorgen we voor een goede begeleiding gedurende het gehele traject.

Meer informatie

welkom
eyecare

Eye Care for You in Maastricht

Voor optimaal kijkplezier

Opticien Eye Care for You In Maastricht doet er alles aan om je kijkplezier optimaal te handhaven en waar mogelijk te verbeteren. Je ogen zijn immers een kostbaar bezit dat gekoesterd moet worden. Dankzij onze goed opgeleide optometristen en betrouwbare apparatuur ben je altijd verzekerd van de juiste analyse en innovatieve oplossingen. Of het nu gaat om brillenglazen, monturen of pasvorm.

Welk jaargetijde het ook is, wij hebben een uitgebreide collectie nieuwe monturen. In alle prijsklassen en van chic tot trendy: er is voor ieder wat wils. Onze specialisten helpen je graag en geven je een eerlijk advies welk montuur je het beste staat. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in alle soorten contactlenzen.

Kortom, voor hoogwaardige oogzorg op een breed gebied ben je bij Eye Care for You aan het juiste adres.

 

Plan een vooronderzoek

Wij zijn altijd bereikbaar
Je vraag persoonlijk beantwoord?

  • Bel ons centrale telefoonnummer: 088 1111 935

Eye Care For You

We nemen binnen twee werkdagen contact met u op

Geachte bezoeker,

Bedankt voor uw interesse in de eYellow ooglaserbehandeling van Eyescan. In verband met het optimaliseren van de eYellow ooglaserbehandeling zijn vanaf heden de prijzen gewijzigd. De eYellow behandeling is geïntegreerd in de Eyescan kliniek en wordt tegenwoordig op de zeer geavanceerde laser van Eyescan uitgevoerd. Hierdoor verandert de instapprijs van een ooglaserbehandeling naar € 790,- per oog.
 
Voor alle prijzen en het maken van een afspraak kunt u kijken op www.eyescan.nl.
 
Mocht u (andere) vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 088 - 1111 999.

Eyescan behandelingen & prijzen Afspraak maken