Jan Brinkmans Opticien - Optometrist is officieel eYellow vooronderzoekcentrum te Nederweert

Dé slimme keuze in ooglaseren!
laseren-10-13

Vooronderzoek ooglaseren

Zijn jouw ogen geschikt?

Of jouw ogen in aanmerking komen voor een ooglaserbehandeling hangt af van verschillende factoren, zoals je huidige sterkte, de dikte van je hoornvlies en de kwaliteit van je traanfilm. De optometrist van Jan Brinkmans kan een gedegen vooronderzoek uitvoeren en vertelt je graag of jouw ogen geschikt zijn.

Meer informatie

oog-5
brinkmans

Jan Brinkmans Opticien- en Optometrist

Wij helpen je graag!

Bij Jan Brinkmans Opticien- en Optometist in Nederweert kunnen sportieve mensen hun hart ophalen aan de uitgebreide collectie Oakley sportbrillen. Uiteraard omvat ons assortiment meer bekende merken en gewone brillen, zonnebrillen en contactlenzen. Daarnaast zorgen we al sinds 1990 voor de best mogelijke oogzorg. Onze ervaren optometristen voeren deskundige oogonderzoeken uit om je zo de beste oplossing te adviseren. Meer weten? Je bent van harte welkom in onze winkel in Nederweert!

Plan een vooronderzoek

Wij zijn altijd bereikbaar
Je vraag persoonlijk beantwoord?

  • Bel ons centrale telefoonnummer: 088 1111 935

Jan Brinkmans Opticien - Optometrist

We nemen binnen twee werkdagen contact met u op

Geachte bezoeker,

Bedankt voor uw interesse in de eYellow ooglaserbehandeling van Eyescan. In verband met het optimaliseren van de eYellow ooglaserbehandeling zijn vanaf heden de prijzen gewijzigd. De eYellow behandeling is geïntegreerd in de Eyescan kliniek en wordt tegenwoordig op de zeer geavanceerde laser van Eyescan uitgevoerd. Hierdoor verandert de instapprijs van een ooglaserbehandeling naar € 790,- per oog.
 
Voor alle prijzen en het maken van een afspraak kunt u kijken op www.eyescan.nl.
 
Mocht u (andere) vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 088 - 1111 999.

Eyescan behandelingen & prijzen Afspraak maken