Reyer Lafeber Eyecare & Eyefashion is officieel eYellow vooronderzoekcentrum te Nieuwegein

Dé slimme keuze in ooglaseren!
reyer1-1

Nauwe samenwerking met Eyescan

Snel, veilig en voordelig ooglaseren

Reyer Lafeber heeft al jarenlang een nauwe samenwerking met Eyescan, de oogzorgkliniek die o.a. de eYellow ooglaserbehandeling aanbiedt. Onze optometristen worden door de experts van Eyescan opgeleid en weten dus precies aan welke voorwaarden je ogen moeten voldoen voor een brilvervangende ingreep. Door de goede contacten kunnen we je snel doorverwijzen en kun je vaak snel terecht voor een ooglaserbehandeling. eYellow is dus niet alleen veilig en voordelig, maar ook snel! Kun jij binnenkort zonder je bril en/of lenzen? Maak een afspraak voor een vooronderzoek! 

Meer informatie

reyer2-1
logoreyer.170x110x1-3

Idyllisch gelegen optiekzaak in Nieuwegein

Persoonlijke en behaaglijke sfeer

In de Nieuwegeinse wijk en voormalig dorp Vreeswijk vind je een optiekzaak van Reyer Lafeber Eyecare & Eyefashion die wel heel mooi gelegen is: in de dorpsstraat aan het water, bij de oude sluis. Een prachtig stukje Nederland waarvan we je natuurlijk graag extra laten genieten door scherp zicht. In de bescheiden opgezette winkel zoeken we graag in een prettige sfeer samen met jou naar de perfecte zichtoplossing.

Plan een vooronderzoek

Wij zijn altijd bereikbaar
Je vraag persoonlijk beantwoord?

  • Bel ons centrale telefoonnummer: 088 1111 935

Reyer Lafeber Eyecare & Eyefashion

We nemen binnen twee werkdagen contact met u op

Geachte bezoeker,

Bedankt voor uw interesse in de eYellow ooglaserbehandeling van Eyescan. In verband met het optimaliseren van de eYellow ooglaserbehandeling zijn vanaf heden de prijzen gewijzigd. De eYellow behandeling is geïntegreerd in de Eyescan kliniek en wordt tegenwoordig op de zeer geavanceerde laser van Eyescan uitgevoerd. Hierdoor verandert de instapprijs van een ooglaserbehandeling naar € 790,- per oog.
 
Voor alle prijzen en het maken van een afspraak kunt u kijken op www.eyescan.nl.
 
Mocht u (andere) vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 088 - 1111 999.

Eyescan behandelingen & prijzen Afspraak maken