Reyer Lafeber RAW Eyecare|Eyefashion is officieel eYellow vooronderzoekcentrum te Nieuwegein

Dé slimme keuze in ooglaseren!
reyerrawnieuwegeinn-1

Vanaf het begin achter Eyescan

Bij ooglaseren is alleen het beste goed genoeg

Reyer Lafeber Oogzorg werkt al sinds het begin nauw samen met de Eyescan oogzorgkliniek, waar de eYellow ooglaserbehandeling wordt aangeboden. Onze optometristen zijn intern bij Eyescan opgeleid, waardoor we een deel van de taken van een oogarts over kunnen nemen. Als Eyescan onderzoekcentrum kunnen we bovendien een aantal belangrijke vragen met betrekking tot ooglaseren voor je beantwoorden, zoals of jouw ogen geschikt zijn en welke behandelmethode het best bij je past. Als je ooglaseren of een andere vorm van refractiechirurgie overweegt, dan ben je met al jouw vragen van harte welkom bij Reyer Lafeber RAW in Nieuwegein.

Meer informatie

reyerrawnieuwegein-1
logoreyer

Optiek in een modern jasje

Conceptstore in Nieuwegein

Je ogen zijn misschien wel het belangrijkste zintuig dat je hebt. Ze verdienen dan ook meer dan alleen 'goed', ze verdienen het beste! Reyer Lafeber houdt zich hier al jarenlang mee bezig. Kennis, kunde en vooruitgang spelen hierbij een sleutelrol. Reyer was in 1999 één van de initiatiefnemers van Eyescan, de kliniek die als een van de eersten in Nederland ooglaserbehandelingen kon aanbieden. Datzelfde streven naar vooruitgang is ook duidelijk aanwezig in de optiekzaken van Reyer Lafeber.

Reyer Lafeber RAW is de nieuwste aanwinst van de Lafeber optiekzaken. Deze optiekzaak is centraal gelegen in het winkelcentrum Cityplaza te Nieuwegein. De moderne conceptstore geeft je toegang tot de beste oogzorg in een inspirerende omgeving.

Plan een vooronderzoek

Wij zijn altijd bereikbaar
Je vraag persoonlijk beantwoord?

  • Bel ons centrale telefoonnummer: 088 1111 935

Reyer Lafeber RAW Eyecare|Eyefashion

We nemen binnen twee werkdagen contact met u op

Geachte bezoeker,

Bedankt voor uw interesse in de eYellow ooglaserbehandeling van Eyescan. In verband met het optimaliseren van de eYellow ooglaserbehandeling zijn vanaf heden de prijzen gewijzigd. De eYellow behandeling is geïntegreerd in de Eyescan kliniek en wordt tegenwoordig op de zeer geavanceerde laser van Eyescan uitgevoerd. Hierdoor verandert de instapprijs van een ooglaserbehandeling naar € 790,- per oog.
 
Voor alle prijzen en het maken van een afspraak kunt u kijken op www.eyescan.nl.
 
Mocht u (andere) vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 088 - 1111 999.

Eyescan behandelingen & prijzen Afspraak maken