Kock Bril Shop B.V. is officieel eYellow vooronderzoekcentrum te Nijmegen

Dé slimme keuze in ooglaseren!
Laseren foto b-10-17

Scherp zien zonder bril of lenzen?

Laat je ogen laseren!

Wil je graag goed kunnen zien zonder bril of contactlenzen? Dan ben je bij Kock Bril Shop in Nijmegen aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in advies, onderzoek en begeleiding rondom een ooglaserbehandeling. Kock Bril Shop is aangesloten bij Eyescan, de oogzorgkliniek in Utrecht die gespecialiseerd is in ooglaseren en ook de eYellow ooglaserbehandeling aanbiedt. De kliniek investeert voortdurend om optimale veiligheid en maximale resultaten te bereiken. Bij Eyescan werken alleen gerenommeerde en ervaren refractiechirurgen. Onze optometrist is speciaal opgeleid op het gebied van voor- en nazorg bij refractiechirurgie. Kortom, voor begeleiding bij het laseren van jouw ogen moet je bij Kock Bril Shop in Nijmegen zijn.

Meer informatie

Kock winkel goed
Kock logo

Kock Bril Shop

Wie wij zijn

Bij Kock Bril Shop in Nijmegen kun je terecht voor brillen, zonnebrillen, contactlenzen en begeleiding rondom ooglaseren en hoortoestellen. Dankzij onze producten zie en hoor je beter. Wil je graag je ogen laten opmeten? Kom dan langs, onze medewerkers staan graag voor je klaar. Ook voor een gehoortest ben je bij Kock Bril Shop in Nijmegen van harte welkom.

Plan een vooronderzoek

Wij zijn altijd bereikbaar
Je vraag persoonlijk beantwoord?

  • Bel ons centrale telefoonnummer: 088 1111 935

Kock Bril Shop B.V.

We nemen binnen twee werkdagen contact met u op

Geachte bezoeker,

Bedankt voor uw interesse in de eYellow ooglaserbehandeling van Eyescan. In verband met het optimaliseren van de eYellow ooglaserbehandeling zijn vanaf heden de prijzen gewijzigd. De eYellow behandeling is geïntegreerd in de Eyescan kliniek en wordt tegenwoordig op de zeer geavanceerde laser van Eyescan uitgevoerd. Hierdoor verandert de instapprijs van een ooglaserbehandeling naar € 790,- per oog.
 
Voor alle prijzen en het maken van een afspraak kunt u kijken op www.eyescan.nl.
 
Mocht u (andere) vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 088 - 1111 999.

Eyescan behandelingen & prijzen Afspraak maken