Visser Contactlenzen is officieel eYellow vooronderzoekcentrum te Nijmegen

Dé slimme keuze in ooglaseren!
visser1-1

Uitstekende begeleiding voor 't beste resultaat

Haal het maximale uit ooglaseren

De optometristen van Visser Contactlenzen zijn specialisten op het gebied van ooggezondheid en nemen graag de begeleiding, voor- en nazorg op zich als je kiest voor een eYellow ooglaserbehandeling. We laten het ooglaseren zelf over aan Eyescan, waar je geholpen wordt door ervaren oogartsen en met de beste apparatuur. Maar met alleen een laserbehandeling ben je er nog niet. Alle zorg eromheen is medebepalend voor het succes. De optometristen van Visser Contactlenzen en de oogartsen van Eyescan werken daarom intensief samen. We wisselen gegevens uit en zijn helemaal op de hoogte van alle processen en resultaten van je laserbehandeling. Deze informatie gebruiken we om je goed te kunnen begeleiden en het maximale uit je laserbehandeling te halen. Wil je meer weten? Maak dan een afspraak voor een vooronderzoek!

Meer informatie

visser2
logovisser-1

Wij zijn zuinig op jouw ogen

Contactlenzenspecialist in hart en nieren

Visser Contactlenzen is een echte specialist. Twijfel je over contactlenzen of heb je eerder nare ervaringen gehad? Denk niet gelijk dat je niet geschikt bent voor lenzen! Grote kans dat wij je kunnen helpen. Uiteraard zijn we zuinig op je ogen en raden we niets aan als dit voor jou niet het beste is, maar door ons brede scala aan mogelijkheden kunnen we je vaak verrassen. We werken nauw samen met oogartsen, oogklinieken en medische centra in heel Nederland. Ons eigen team bestaat ook louter uit specialisten met gediplomeerde optometristen en contactlensspecialisten. We werken met de modernste producten die we aanmeten met de grootst mogelijke zorgvuldigheid, de beste apparatuur en een flinke dosis expertise. Al sinds de oprichting zijn we gefocust op het leveren van de beste kwaliteit. Deze leveren we ook graag aan jou, kom eens langs!

Plan een vooronderzoek

Wij zijn altijd bereikbaar
Je vraag persoonlijk beantwoord?

  • Bel ons centrale telefoonnummer: 088 1111 935

Visser Contactlenzen

We nemen binnen twee werkdagen contact met u op

Geachte bezoeker,

Bedankt voor uw interesse in de eYellow ooglaserbehandeling van Eyescan. In verband met het optimaliseren van de eYellow ooglaserbehandeling zijn vanaf heden de prijzen gewijzigd. De eYellow behandeling is geïntegreerd in de Eyescan kliniek en wordt tegenwoordig op de zeer geavanceerde laser van Eyescan uitgevoerd. Hierdoor verandert de instapprijs van een ooglaserbehandeling naar € 790,- per oog.
 
Voor alle prijzen en het maken van een afspraak kunt u kijken op www.eyescan.nl.
 
Mocht u (andere) vragen hebben, dan zijn wij te bereiken op het telefoonnummer 088 - 1111 999.

Eyescan behandelingen & prijzen Afspraak maken